Neobyčejná náhoda | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Neobyčejná náhoda


„Žijeme v době, kdy počet sňatků ve srovnání s devadesátými léty 20. století klesl téměř na polovinu (Zdroj: Český statistický úřad). Žijeme v době, kdy se každé druhé manželství rozvádí. Žijeme v době, která patří singels. Tedy lidem, kteří žijí o samotě. Tato skutečnost se mimochodem týká 29 % mužů a 20 % žen ve věku od 25 do 39 let (Zdroj: Gender and Generation Survey, 2008). A právě tito lidé by měli mít a vychovávat děti. Jenže na jejich početí jsou stále ještě potřeba dva“, říká Veronika Vinterová, zakladatelka výjimečné seznamovací agentury s příznačným názvem Náhoda.

Skutečně se vytrácí odvěká lidská touha někam patřit, mít svou rodinu a spokojený vztah? „Když jsem se o singels začala zajímat, překvapením pro mě bylo, že pouze jedna čtvrtina je se svým životem o samotě spokojena. Zbývající tři čtvrtiny se marně snaží svého životního partnera najít (Zdroj: Gender and Generation Survey, 2008). Je-li takové procento lidí samo i přesto, že touží svůj život sdílet s druhým a dokonce i přesto, že existuje mnoho seznamovacích agentur, problém nejspíš nebude v samotném aktu seznamování.“ A právě tato úvaha byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodla založit seznamovací agenturu,“ říká Veronika Vinterová.
Jak dnes vlastně žijeme? Od rána do večera v práci, večer po návratu obvykle opět sedáme k notebooku nebo jsme tak unavení, že by nás ani nenapadlo vyrazit do ulic. Jsme zvyklí na svůj klid a nového člověka do domácnosti vnímáme spíše jako vetřelce. Co z toho vyplývá? Nemáme čas na sebe, ani na svůj vztah a navíc nejsme připraveni s někým dalším sdílet ty své „čtyři stěny“. „A to jsou v podstatě základní stavební kameny Náhody,“ pokračuje majitelka netradiční seznamovací agentury. „Klientovi nabízíme, kromě klasické možnosti seznámení přes galerii členů, zcela nový rozměr v jeho cestě k životnímu partnerovi. Ukážeme mu, že proto, aby člověk našel svého partnera a byl ve vztahu spokojený, musí být v první řadě spokojený sám se sebou. A aby mohl být spokojený sám se sebou, měl by se na svůj nový vztah připravit. Ujasnit si představu o svém životním partnerovi, o tom, co od vztahu očekává a naopak, co je do něho schopen investovat. A teď zdaleka nehovořím pouze o finanční stránce, “ říká Veronika Vinterová.
Náhoda je týmem odborníků. Od vizážistů, stylistů a dietologů, přes fitness trenéry, sex-kouče až po psychology a životní kouče. Všichni mají vysoké odborné znalosti a řadu zkušeností, které svým klientům předávají. A tím se Náhoda zcela odlišuje od ostatních seznamovacích agentur, které na českém trhu působí. „Jde nám především o klienta samotného. Věříme, že s naší pomocí získá na hledání partnera jiný pohled a své šance pro nový vztah výrazně zvýší ,“ vysvětluje majitelka agentury Náhoda.
Cítí-li se klient na nový vztah připravený, neznamená to ani náhodou, že by ho snad Náhoda opustila. V oblasti seznamování organizuje agentura mnoho akcí. Klienti se tak potkávají na bowlingu, degustačních večeřích či nočních toulkách Prahou s těmi, kteří svůj volný čas tráví podobným způsobem. „Být spolu šťastní pro nás totiž znamená – umět spolu trávit volný čas. A tuto zkušenost našim klientům, v rámci seznamovacích akcí, zprostředkujeme. Atmosféra na našich tematických akcích je uvolněná a klienti tak mohou zůstat sami sebou. Po několika týdenní či měsíční práci na sobě sama doslova září a pro své protější jsou tím pádem k nepřehlédnutí. A tak to má být – Náhoda přece přeje připraveným!“, říká Veronika Vinterová, majitelka agentury Náhoda.








Kontakt:

Eva Havlíčková
marketing
eva@netwebs.cz
www.nahoda.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 10. 2011 11:33
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Náhoda s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
seznamka
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.