Češi stále rádi čtou | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Češi stále rádi čtou


V poslední době se čím dál více mluví o tom, že klasické knihy jsou na ústupu a nahrazuje je televize a internet. Nejnovější průzkumy však ukazují, že Češi jsou stále jedni z největších čtenářů v Evropě. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří si večer před spaním přečtou raději dobrou knihu, a chcete si na ni také dobře posvítit, určitě si vyberete z řady lampiček Ledino od Philipsu.

určitě si vyberete z řady lampiček Ledino od Philipsu.
Kvalitní světlo je základ
Máte na svém nočním stolku stále lampičku po vaší babičce? Takové kousky bývají pěkné a bezesporu k nim máme i osobní vztah. Napadlo vás ale někdy, jestli je světlo vaší lampičky kvalitní a nemá negativní vliv na váš zrak? Svítidla z řady Ledino byla vyvinuta tak, aby poskytovala 100% rovnoměrnou barvu světla a vytvořila teplý světelný efekt, takže vaše oči nebudou unavené. Jedinečná svítidla s elegantním, minimalistickým designem jsou i skvělým doplňkem interiéru a samozřejmě se dají kombinovat s ostatními svítidly Philips jako jsou například stojací lampy, lustry, či nástěnná svítidla.
Navíc u této kolekce lampiček LED můžete libovolně zesilovat či ztlumovat světlo a vytvořit tak atmosféru přesně podle svých představ. Můžete si dokonce i vybrat, jakou barvu bílého světla upřednostníte – od teplé bílé po studenou bílou.
Díky čtení máme lepší spánek
Spánek je nejpřirozenější formou, jak si člověk může po náročném dni odpočinout. Jeho kvalita ale mimo dobré matrace a čerstvého vzduchu závisí na tom, jakou činnost před usnutím vykonáváme.
Je dokázáno, že při čtení se člověk uvolní a následný spánek je proto daleko klidnější a příjemnější . Proto bychom měli myslet na to, jestli světelné zdroje v naší ložnici jsou dostačující, nedráždí naše oči a vytváří příjemné prostředí.
Už žádné prasklé žárovky
Údržbu můžete pustit z hlavy – svítidla mají mimořádně dlouhou životnost cca 20 000 hodin, což odpovídá životnosti 20 let při průměrném používání 3 hodiny denně. Nová technologie diod LED s teplým bílým světlem posouvá tato svítidla na vyšší úroveň – umožňuje kombinovat osobitý design s energetickou účinností. Jako většina svítidel Philips, jsou i lampičky z kolekce Ledino energeticky úsporné – nabízí až 80% úsporu energie.








Kontakt:

Ondřej Peterka
peterka@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 24. 10. 2011 14:42
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Philips (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
O společnosti Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společností zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí inovací. Jako vedoucí společnost v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky propojuje Philips technologie a design s cílem vytvářet produkty, které vychází z potřeb spotřebitelů a jsou v souladu s filosofií firmy „Sense and Simplicity“. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips více než 118 000 zaměstnanců ve více než 60 zemích světa. Obrat společnosti 23 miliard EUR v roce 2009 řadí Philips jako vedoucí firmu v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporné osvětlovací techniky a výrobků souvisejících s moderním životním stylem a pohodlím spotřebitelů. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.mediacee-philips.com nebo www.philips.com/newscenter.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.