Tašky a kabelky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tašky a kabelky


Existuje poměrně málo módních doplňků, které jsou téměř jako stvořené na prodej přes internet. Mezi tyto doplňky patří nepochybně tašky a kabelky. Móda patří k nejprodávanějším výrobkům na našem trhu. Stačí se podívat do některého našeho obchodního domu a hned zjistíte, o co mají lidé převážně zájem.

V kamenných obchodech je velká část ceny tvořena maržemi. Ty jsou někdy až šokující. Ve velkých obchodních domech se nezřídka stává, že marže na oděvy přesahují stovky procent. Tyto marže musí být takto vysoké, jelikož nájem v těchto obchodních domech je velice vysoký.
Všechno však mohou změnit internetové obchody. Ty nemusí platit takto vysoké nájmy, jelikož si nepronajímají takto velké prostory a nemají zpravidla tolik zaměstnanců. Díky tomu mohou e-shopy nabízet tašky a kabelky za velmi příznivé ceny. Velice často si lidé nemusí takový doplněk ani vyzkoušet, jelikož mu bohatě postačují udaný popis a fotografie. Navíc tyto dámské kabelky není problém zasílat běžnou poštou, popřípadě kurýrem. Kromě nižší ceny někteří zákazníci nakupují v e-shopech, protože nemusí běhat po obchodech a ztrácet svůj drahocenný čas. Jako svou inspiraci pro nákup můžete vyzkoušet e-shop www.damske-doplnky.cz, které je na prodej dámských kabelek zaměřen.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 24. 10. 2011 13:50
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Trade Zone (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.