INFORTREND A STEC OHLAŠUJÍ ZPŮSOBILOST SSD DISKŮ MACH 16TM PRO VŠECHNY PRODUKTOVÉ ŘADY ÚLOŽNÝCH ZAŘÍZENÍ INFORTRENDU | Tiskovky.info

SSD disky STEC zvyšují výkon úložných systémů Infortrend ESVA, EonStor DS a EonNAS a jsou ideálním řešením pro náročné provozní aplikace

Česká republika, Praha, 18. října 2011 – Infortrend® (Public TPE: 2495), expert na síťové ukládání dat, a STEC, Inc. (Nasdaq: STEC), přední světový dodavatel SSD (solid-state drive) technologií a produktů, dnes oznámili, že úložná řešení z produktových řad Infortrend ESVA, EonStor DS a EonNAS jsou nyní k dispozici také s SSD disky STEC MACH16TM. Tyto SSD disky vynikají svým výkonem a spolehlivostí a umožňují uživatelům úložných systémů Infortrend snadno splnit požadavky důležitých provozních aplikací.

ESVA (Enterprise Scalable Virtualized Architecture) nabízí velmi výkonná úložná řešení SAN (Storage Area Network), která jsou ideální pro středně velké firmy. EonStor DS je základní úložné řešení Infortrendu pro malé a střední firmy, které nabízí spolehlivý hardware a rozsáhlou ochranu dat pro prostředí SAN a DAS. EonNAS představuje unifikované úložné řešení, které pomáhá malým a středním firmám efektivně provozovat aplikace pracující na úrovni souborů i datových bloků.

Thomas Kao, ředitel pro plánování produktů ve společnosti Infortrend, uvedl: „Výhody instalace SSD disků v diskových polích jsou dobře známé. Přinášejí vyšší výkon a lepší ochranu proti vibracím systému. SSD disky STEC MACH16 nabízejí mimořádnou úroveň výkonu a provozní spolehlivosti a dokonale splňují požadavky firemních zákazníků. Díky podpoře disků MACH16 v rámci produktové řady Infortrendu mohou malé a střední firmy, které pracují se SAN, DAS nebo NAS systémy, plně využívat všech výhod těchto výkonných SSD.“

Scott Stetzer, viceprezident technického marketingu společnosti STEC, řekl: „Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Infortrendem, abychom umožnili datovým centrům různých velikostí dosáhnout požadovaných úrovní výkonu. Naše SSD disky MACH16 vynikají rychlostí při čtení i zápisu dat, nižší spotřebou energie, spolehlivostí a výdrží. Tato kombinace z nich dělá ideální a
cenově výhodné řešení pro urychlení aplikací na serverových platformách a urychlení přístupu k datům v NAS/DAS boxech a diskových polích. Splnění podmínek pro nasazení našich SSD disků MACH16 do řešení Infortrendu je dalším příkladem, jak STEC pomáhá rozšiřovat využití technologie SSD a přinášet špičkový výkon nejen velkým podnikům, ale také středním a malým firmám.“

SSD disky MACH16, které jsou k dispozici pro řešení od Infortrendu, zahrnují SLC (Single-Level Cell) modely s kapacitami 100 nebo 200 GB a výkonem až 26 000 IOPS (vstupních/výstupních operací za sekundu). Stálá rychlost přenosu dat může dosáhnout až 250 MB/s (čtení) a 180 MB/s (zápis). Mezi úložné systémy Infortrendu, které podporují SSD disky STEC MACH16, patří:
1. všechny systémy ESVA,
2. kompaktní modely z rodiny EonStor DS (pro 2,5" disky) s 6GB/s SAS diskovým rozhraním
3. všechny systémy řady EonNAS 3000.

Více informací o podpoře SSD disků STEC MACH16 na úložných systémech Infortrendu získáte u obchodních zástupců společnosti Infortrend.

Zuzana Záhorová
Key Account Manager
zuzana.zahorova@pram.cz

Vydáno: 21. 10. 2011 11:42
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.