Připojte se k Lenovo DO Tour | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Připojte se k Lenovo DO Tour


Společnost Lenovo dnes slavnostně zahajuje sedmatřicetidenní roadshow po devíti evropských zemích s názvem „Lenovo DO Tour“. Speciálně upravený truck v barvách společnosti Lenovo startuje svoji cestu v polské Varšavě a dále navštíví Českou Republiku, Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko, Řecko a Turecko. Na palubě čeká návštěvníky zkušený personál, zábava a nové tablety, notebooky, all-in-one počítače a další produkty z dílny společnosti Lenovo nabité nejnovějšími technologiemi. Lenovo DO Truck v České republice zastaví ve čtyřech městech: • 6. září v Ostravě před OC Futurum • 10. září u prodejny Alza.cz v pražských Holešovicích • 11. září u OC Olomouc City v Olomouci • 13. září u Galerie Vaňkovka v Brně.

„DO Tour je součástí strategie společnosti Lenovo, zaměřující se na tzv. „DOers“, tedy zákazníky, kteří využívají počítač či notebook nejen k zábavě, ale i k uskutečnění těch nejsmělejších myšlenek a nápadů k cestě za svými sny a ambicemi, ať už jde o mladé podnikatele, firemní obchodníky či studenty,“ říká Emese Biro, Marketing Manager pro Východní Evropu a Turecko. „Prostřednictvím DO Tour chceme umožnit všem zájemcům vyzkoušet si naše nejnovější produkty a technologie, včetně notebooků, all-in-one počítačů, nebo zbrusu nových tabletů, které právě představujeme v Evropě.“
Lenovo očekává, že v rámci 37 dnů a 17 měst uvidí prezentaci desetitisíce návštěvníků včetně stovek obchodních partnerů a novinářů. Na každé ze zastávek trucku budou mít návštěvníci možnost:
- osobně si vyzkoušet nejnovější produkty Lenovo
- nechat si poradit od odborníků
- využít akčních nabídek na vybrané modely
- zahrát zajímavé hry a soutěžit o atraktivní ceny
Připojte se osobně, či virtuálně
Cestu trucku včetně informací o novinkách v rámci DO Tour je možné sledovat online. Návštěvníci se na www.lenovodotour.com mohou mimo jiné zapojit i do zábavné soutěže. Soutěžící si mohou vybrat z 9 úkolů souvisejících s tématy jako je Životní prostředí, Technologie, Zábava, Umění & Design, Výkon& Rychlost či Reklama. Na vítěze čeká nespočet atraktivních cen od společnosti Lenovo, hlavní výhrou je pak týdenní zájezd do Pekingu. Stránky jsou k dispozici v angličtině a v jazykových mutacích všech států, které truck navštíví, tedy i v češtině.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 17. 10. 2011 10:10
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Lenovo (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
O společnosti Lenovo
Lenovo je třetí největší výrobce počítačů, který poskytuje uživatelům ve více než 160 zemích špičkové produkty postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lídrům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Uživatelům nabízí kvalitní služby a produkty s bezpečnostními nástroji a uživatelsky přívětivými technologiemi. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům. Tyto notebooky a netbooky nabízí špičkové technologie ruku v ruce s čistými liniemi, lehkostí a moderním designem. Lenovo má ve své nabídce i all-in-one počítače ThinkCentre a IdeaCentre, pracovní stanice, servery a řadu dalších počítačových doplňků. Hlavní výzkumná centra společnosti Lenovo se nachází v japonském Yamatu, čínském Pekingu, Šanghaji a Šenzenu a v americkém Raleighu. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz. Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.