Není mlýnek jako mlýnek – moderním kuchyním vládnou ty, které splní každé přání | Tiskovky.info

Není mlýnek jako mlýnek – moderním kuchyním vládnou ty, které splní každé přání

Trend zdravého životního stylu je jasný – příprava pokrmů z čerstvých surovin, které zbytečně nečekají na své zpracování. Jak ale v dnešní uspěchané době ušetřit čas i při přípravě čerstvých, kvalitních a chutných pokrmů? Rada je jednoduchá, stačí si pořídit šikovného kuchyňského pomocníka, který velkou část práce zvládne sám. Přesně takovým požadavkům vyhovuje kuchyňský mlýnek Concept Professional Multi MM 4230, který jako novinku na náš trh přináší česká značka domácích spotřebičů Concept.

„Hlavní myšlenkou při výrobě nového produktu bylo uvést na trh spotřebič, který bude co nejvíce splňovat jednak potřeby moderní domácnosti a jednak bude v trendu zdravého životního stylu. Obojí se nám velmi dobře povedlo. Náš nový multifunkční mlýnek dokáže skvěle mlít maso, odšťavňovat, strouhat zeleninu nebo plnit párky a klobásky. Čerstvé pokrmy, u kterých jste si stoprocentně jisti, co do nich dáváte, si tak můžete s minimem námahy a času připravit i doma,“ vysvětluje Jindřich Valenta, majitel značky Concept.

Nový kuchyňský mlýnek Concept Professional Multi MM 4230 zaujme kombinací tmavě červené barvy a nerezu. Svým tvarem sice trochu připomíná osvědčené přístroje, na které jsme byli zvyklí u babiček, jeho technické provedení je ale ryze moderní. Mlýnek má nerezový nůž a silný motor o příkonu 800 W, což umožňuje umletí až 1,44 kg masa za minutu a velmi rychlé krájení, strouhání i odšťavňování. Jeho široké příslušenství obsahuje tři vyměnitelné kotouče na jemné a hrubé mletí, pomůcky na plnění střívek a výrobu například jitrnic nebo párků, nástavec na výrobu masových kuliček a domácích těstovin cannelloni, sadu šesti vyměnitelných struhadel na zeleninu nebo pečivo, tvořítko cukroví a odšťavňovač.
„Jak je vidět, dokáže náš mlýnek splnit opravdu celou řadu kuchařských přání. Můžete si díky němu pochutnat na skvělých karbanátcích, sekané nebo hamburgerech, ale i vyrobit zeleninové a ovocné pyré pro děti. Skvěle odšťavňuje i malé plody s jadérky, jako je rybíz nebo hroznové víno, a zeleninový salát s ním vyrobíte jedna dvě. Mlýnek dokonce mele i škvarky, což sice zrovna není vzor zdravé stravy, ale taková domácí škvarková pomazánka jistě stojí za občasný hřích,“ směje se Jindřich Valenta.
Bezpečnost provozu mlýnku zajišťuje velká plocha nerezové misky pro vkládání potravin a pěchovadlo. Práci s mlýnkem zpříjemňuje také zpětný chod, který lze použít v případě zaseknutí přístroje. Nechybí ani integrované místo pro uložení přívodního kabelu.

Petra Hubálková
hubalkova@tristarpromotion.cz
www.my-concept.cz
775208198

Vydáno: 14. 10. 2011 10:12
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Elko Valenta (NEověřený zdroj [?])
Společnost ELKO Valenta a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami české značky Concept jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost ELKO Valenta vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality Control System dohlížející na vysokou kvalitu všech produktů.