AQUEL Credit nabízí finanční jistotu v nové komunikační kampani | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


AQUEL Credit nabízí finanční jistotu v nové komunikační kampani


Poradenská síť AQUEL Credit odstartovala intenzivní komunikační kampaň pod sloganem „Pramen Vaší finanční jistoty“. Informace o nabízených službách se objeví v tištěných médiích, na internetu a billboardech po celé České republice. Současně komunikační kampaní společnost AQUEL Credit spustila nové webové stránky. Kampaň proběhne v měsících říjen a listopad.

„Kampaň má primárně podpořit naše poradce a dát jim do ruky nástroj, který zlepší podmínky pro jejich obchodní činnost a vyjednávání,“ komentuje novou kampaň Karel Hrubý, odborný konzultant AQUEL Credit. „Věříme také, že se nám podaří zvýšit povědomí o značce AQUEL, jejich službách a produktech. Rozsáhlou kampaní chceme potvrdit svou stabilitu, serióznost a plnohodnotné začlenění mezi největší společnosti s finančními službami na domácím trhu,“ dodává Karel Hrubý.

Společně s novou komunikační kampaní spouští společnost i nové webové stránky. Ty přináší základní informace o produktech poradenské sítě AQUEL Credit.

Druhou linií komunikační kampaně, kromě podpory služeb finanční divize, je propagace divize AQUEL Direct, která nabízí hlavní řadu produktů v nabídce AQUEL Bohemia s.r.o., kde klíčovým produktem jsou filtrační zařízení na úpravu pitné vody.

AQUEL Credit oslavila 4. září 2011 rok působení na trhu. Do konce letošního roku divize plánuje vytvořit tým 500 specializovaných finančních poradců s kompletním portfoliem finančních produktů a 50 výkonných specialistů na hypotéky. Ve své nabídce má AQUEL Credit produkty bankovních domů a pojišťoven, jakými jsou například AXA, Allianz, Generali Pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, Kooperativa, MetLife Amcico, Wüstenrot stavební spořitelna a Raiffeisen stavební spořitelna. Síť se významně rozvíjí i na Slovensku, kde operuje od března 2011 a rozšiřuje kontinuálně svůj tým finančních poradců.

O AQUEL Credit
Činnost AQUEL Credit byla zahájena 4. září 2010 a jedná se o novou divizi mateřské společnosti AQUEL Bohemia, která zde využívá širokého potenciálu rozsáhlé distribuční sítě zkušených obchodníků.

AQUEL Credit zajišťuje poradenství v oblasti financí, pojištění a hypoték, zprostředkování investic. Svoboda rozhodnutí, přesné informace a přehled těch nejlepších produktů na trhu v kombinaci se správným přístupem v poradenství jsou hlavními principy, kterými se divize řídí.

Hlavním účelem divize AQUEL Credit je tvorba profesionálního týmu obchodníků a finančních poradců, kteří neustále monitorují trh a vybírají pro své klienty ty nejlepší produkty. Snaží se přinést vždy více, než je standard a díky přesné analýze potřeb klienta mu nabízet to nejlepší řešení.

AQUEL Credit je divizí společnosti AQUEL Bohemia s.r.o., jež vznikla v roce 2000 za účelem přímého prodeje a tvorby obchodních sítí. Prvotními produkty AQUEL Bohemia byly domácí systémy na úpravu pitné vody s vlastním vývojem. Postupně se portfolio rozšiřovalo na veškeré výrobky spojené s vodou (čistící a úklidová technika, parní technika, specializované vodovodní baterie a další). Společnost úspěšně expandovala a rozšiřovala jednotlivé nové divize na Slovensko, do Polska, Maďarska, Německa, Ruska, na Ukrajinu a do Kazachstánu, operuje celkově distribuční sítí přesahující 100 000 poradců. AQUEL Bohemia je již od roku 2007 držitelem certifikace ISO 9001.










Kontakt:

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 13. 10. 2011 10:18
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.