Společnost Modrá brána dostala nový sociální automobil – Renault Kangoo. | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Společnost Modrá brána dostala nový sociální automobil – Renault Kangoo.


Dceřiná společnost nemocnice Městec Králové Modrá brána zajišťuje návazné zdravotní a sociální služby pro starší a imobilní pacienty. Díky podpoře z řad místních podnikatelů bude tato činnost nyní mnohem jednodušší a efektivnější: „Tento automobil výrazně zkvalitní naši práci. Umožní pohodlnou přepravu i špatně mobilních pacientů například k lékaři nebo na úřady, bude sloužit i k přepravě různých zdravotních pomůcek,“ uvedla ředitelka městecké nemocnice a jedna ze zakladatelek Modré brány MUDr. Renáta Petrová.

Slavnostního předávání vozu se zúčastnilo mnoho osobností, mezi jinými i přední český motivační spíkr, kouč, lektor a překladatel Mark Dzirasa: „V dnešní době je potřeba pomáhat ostatním, důležité je, aby naše pomoc byla účinná – přesně jako v tomto případě.“
Automobil zakoupila společnost Kompakt, která zároveň zařídila i reklamní využití plochy vozu. „Je to už 366. vůz, který takto předáváme po celé republice. Jsme rádi, že i tady se našlo tolik firem, které si zakoupily plochu na tomto autě a pomohly tak dobré věci,“ usmívá se Dr. Miroslav Káninský, ředitel společnosti Kompakt. Ta našla způsob, jakým mohou podnikatelé účinně pomoci ostatním, a to i menší finanční částkou. Zakoupením reklamní plochy na sociálním vozidle získají reklamní plochu na automobilu po dobu šesti let, kromě toho budou moci prezentovat své firmy i v médiích, tisku, místním rozhlasu a televizi nehledě na hlavní cíl – zkvalitnění vozového parku v zdravotních a sociálních zařízeních.
Projekt Sociální automobil realizuje společnost Kompakt již od roku 1997 a díky spolupráci s mnoha firmami a společnostmi z celé republiky získal již 365 „sociálních automobilů“, které byly předány různým ústavům a zařízením, jenž pečují o mentálně a tělesně postižené. Formou zakoupení reklamy na těchto automobilech tak firmy přispívají k lepším možnostem přepravy zdravotně postižených dětí, mládeže nebo dospělých, neboť aktuální stav vozového parku ústavů a sdružení, které se o ně starají, je v současné době alarmující. Mnohdy je přeprava vozíčkářů či postižených upoutaných na lůžko často vyloženým hazardem, ale bohužel běžně prováděným. Navíc díky neustále se snižujícím dotacím nejsou pěčovatelé schopni zakoupit vozy s odpovídajícími parametry a musí se tak spoléhat na dobrovolné dary a charitativní činnost různých organizací. Myšlenka Sociálního automobilu tak přináší jak pomoc v charitativní rovině, tak možnost komerční sféře zajímavým způsobem propagovat svou činnost.

Fotografie:
http://www.uschovna.cz/zasilka/D1M8NWWF6Y8PXU7M-Y9H

Na fotografii:
Ředitelka nemocnice a zakladatelka Modré brány Mudr. Renáta Petrová s motivačním trenérem Markem Dzirasou při předání charitativního auta od sponzorů prostřednictvím společnosti Kompakt s.r.o.


Tiskový servis:
Profit klub
Salmovská 10
120 00 Praha 2
Kontakt:
Jaroslava Timková, 775 733 662
Monika Mašková, 722 945 368
www.profitklub.cz







Kontakt:

Mašková Monika
Asistentka
asistentka@profitklub.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 12. 10. 2011 16:42
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Profitklub (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.