Envinews.eu – ekologické zpravodajství z celého světa! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Envinews.eu – ekologické zpravodajství z celého světa!


Zajímají vás zprávy o životním prostředí, ale nemáte čas je vyhledávat? Portál EnviNews.eu to udělá za vás! Nový agregátor přebírá zprávy ze světových médií a přináší vám je přehledně roztříděné, vždy aktuální a s možností překladu!

Světová média na dosah

Čím blíž ke zdroji, tím přesnější zpráva! EnviNews.eu přebírá v přímém přenosu zprávy z desítek světových zdrojů. Mezi nimi najdete nejen ekologická média (BBC Environment, Ecomedia.bg, EnviWeb.cz), ale i globální či lokální zpravodajství (The Guardian, The Washington Post, Presseportal.de) a odborné magazíny (Agris, Petrol, Silvarium či Hybrid).

Najděte si, co vás zajímá!

Pro snadnější orientaci jsou zprávy na envinews.eu členěny do jedenácti kategorií. Zajímá vás příroda, odpady či ekologické havárie? Stačí si vybrat!

Všechny kategorie najdete rozdělené do přehledných boxů na hlavní straně, nebo si můžete projít novinky ze všech oborů naráz v sekci Poslední zprávy.

Životní prostředí: sekce Voda, Vzduch, Příroda Člověk v přírodě: sekce Zemědělství, Doprava, Odpad, Energie, Havárie Společnost: sekce Politika, Obchod, Zdraví

Jak používat Envinews

Nejnovější zprávy vidíte přímo na hlavní straně, mezi jednotlivými tématy lze pohodlně přepínat na hlavní liště. Nad ní si také můžete ikonkami vlajek zvolit jazykovou verzi celé stránky a vybrat, zda chcete číst články se strojovým překladem, nebo v originále.

Máte zájem o zprávy z určité oblasti? Volba „Zobrazit zprávy na mapě“ vám umožní prohlédnout si aktuální zpravodajství podle oblastí. Zprávy můžete také filtrovat podle stáří (5 hodin až jeden týden) a přímo ze symbolů na mapě prokliknout na celý článek.

Konkrétní článek vám pomůže najít vyhledávání podle klíčových slov. Výsledky řadí podle stáří, s možností prolistovat si archiv až k nejstarším zprávám.

Sledujte svět ekologie na EnviNews.eu!







Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 12. 10. 2011 10:56
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: envinews (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.