Na značky, připravit, start! Podzimní soutěž | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Na značky, připravit, start! Podzimní soutěž


Specializovaní prodejci získají know-how a bonusové body v oblasti firemních bezdrátových sítí a IP dohledu

Praha, 10. října 2011 - D-Link, přední výrobce profesionálních síťových řešení, pokračuje ve svém oblíbeném programu „D-Link Business Energizer“ pro specializované prodejce. Počínaje dneškem až do 20. prosince 2011 budou moci prodejci, kteří se věnují malým a středním firmám, znovu sbírat body a zlepšovat své odborné znalosti. Tentokrát bude tento bonusový program zaměřen na firemní bezdrátové sítě a IP dohled. Spolu se školicími a informačními semináři budou k dispozici také propagační materiály k těmto technologiím. D-Link odmění účast na webinářích a workshopech nebo nákup speciálně nabízených produktů příslušným počtem bodů. Prodejci, kteří získají nejvíce bodů, se mohou těšit na elektrický skateboard a plynový gril se stylovým přepravním vozíkem.

Do programu D-Link Business Energizer je v současnosti zaregistrováno více než 2500 partnerů. Podrobnosti o produktech, akčních nabídkách a cenách najdete na www.dlink-energizer.cz.

„Program D-Link Business Energizer, zaměřený na podporu prodejců, se plně etabloval a nyní probíhá již druhým rokem,“ říká Aleš Pícl, Country Sales Manager společnosti D-Link, a dodává: „V každém kole našeho bonusového programu se zabýváme aktuálními tématy v oboru. Tentokrát se budeme věnovat firemním bezdrátovým sítím a IP dohledu. Prodejci, kteří se zúčastní, se mohou dozvědět více o těchto technologiích a zároveň mohou profitovat z propagačních akcí při nákupu našich produktů za atraktivní ceny a získat zajímavé odměny.“

Stručně o bonusovém programu
Všichni účastníci začínají s čistým účtem a na konci zvítězí ten s nejvíce body. D-Link vylosuje také skvělé high-tech ceny, které rozdělí mezi všechny účastníky.
Tentokrát bude bonusový program zaměřen na dvě technologická témata – firemní bezdrátové sítě a IP dohled. Každému z nich se bude věnovat šest týdnů.
D-Link nabízí prodejcům v obou těchto kategoriích podpůrné informace a zkušenosti s produkty na technologických webinářích, v podrobných informačních materiálech a na školicích seminářích. Téma firemních bezdrátových sítí se bude zabývat zejména každodenními provozními situacemi, které nastávají v malých, středních i velkých firmách. Navíc poskytne prodejcům doporučení pro provádění analýz individuálních požadavků. Jako součást akce zaměřené na IP dohled představí D-Link mnoho příkladů aplikací v segmentech B2C i B2B a také potenciál těchto technologií pro prodejce. Při výběru vhodné IP kamery pomůže prodejcům také aplikace Solution Finder.

Akční nabídky a ceny
Podzimní kolo soutěže D-Link Business Energizer doprovodí dvě speciální akční nabídky. Etapa Indian Summer bude probíhat od poloviny října do konce měsíce. K dispozici bude šest síťových produktů, včetně nejprodávanějších a nejnovějších zařízení společnosti D-Link, za skvělé ceny. Tato etapa bude završena losováním, v němž bude první cenou elektrický skateboard. Po Indian Summer bude následovat etapa Ice Breaker. Tato propagační akce je naplánována na dobu od konce listopadu do prosince a zaměří se na šest vybraných produktů, pokrývajících oblast od IP dohledu přes síťové přepínače až po WLAN řešení. Na konci této speciální akce vylosuje D-Link druhou hlavní cenu, plynový gril na stylovém přepravním vozíku.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.








Kontakt:

Stanislav Přibyl
Key Account Manager
stanislav.pribyl@pram.cz
224913000


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 10. 10. 2011 15:59
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.