LEDová noc přilákala techniky, studenty i veřejnost | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


LEDová noc přilákala techniky, studenty i veřejnost


Čtvrtý ročník WITTE Noci techniků a konstruktérů, který ve čtvrtek 6.října navštívilo více než dvě stě techniků, studentů a dalších hostů, je minulostí. LEDové světlo představil nejdecký výrobce WITTE Automotive na své technické novince pro model Ford Focus. Svět LED poodhalily prezentace Techmanie, Osram či Radioklubu Karlovy Vary

„Budiž LED světlo!“, zaznělo v novém Centru technického vzdělávání SPŠ Ostrov. LED světlo a jeho vlastnosti představila WITTE Automotive ve své technické novince pro Ford Motor Company, jejíž zástupce pan Löchel osobně přijel do Ostrova pozdravit účastníky. O využití LED světel v domácnosti a v provozech se dozvěděli návštěvníci více u barvami hrajícího stánku Osram. Světelnou a ohňovou show plzeňské Techmanie sledovali pak zájemci se zaujetím v aule a z jejích ochozů. Členové Radioklubu Karlovy Vary připravili ukázky světelných hříček z dílny svých členů od 10 let. Velké poděkování patří také desítce průvodců z řad studentů SPŠ Ostrov a také studentům a pedagogům, kteří zdarma prověřili světla a motory dvacítky vozů ve školních dílnách. Program zpestřily zkušební jízdy nových modelů Ford Focus a odborná přednáška o práci vývojářů WITTE Automotive v podání Dirka Heinzeho z WITTE, Velbert.

Rok 2012 bude pro WITTE Automotive v Nejdku rokem jubilejním. WITTE Noc techniků a konstruktérů se vrátí při příležitosti 20.výročí založení nejdeckého závodu zpět do sídla firmy a téma bude také velké co do svého významu pro WITTE výrobní program, tak i rozměru vozů.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 8. 10. 2011 17:30
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: WITTE Nejdek, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
WITTE Automotive v Nejdku je předním českým výrobcem zamykacích systémů a klik pro automotilový průmysl.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.