Jemné sprchové krémy Weleda přinášejí očistu těla i mysli | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Jemné sprchové krémy Weleda přinášejí očistu těla i mysli


Sprchování je pro většinu z nás nejen očistným rituálem na začátku či sklonku dne, ale také příjemným okamžikem relaxace. Kromě umytí pokožky celého těla dnes od sprchových krémů očekáváme další přidané hodnoty navíc v podobě pečujících složek, příjemné vůně či jemné konzistence. Přesně tuto kombinaci představuje také pět jemných, čistě přírodních sprchových krémů Weleda, které nabízejí šetrné mycí schopnosti cukerných tensidů, hedvábnou péči kvalitních rostlinných olejů a nádherné vůně směsí éterických olejů. Každá z variant je navíc určena pro jinou příležitost – levandule pro chvilky uvolnění a relaxace, rakytník pro vitalitu, citrus k dodání energie, růže pro harmonizaci a granátové jablko k regeneraci zralé pokožky. Stačí se obklopit vůní podle aktuální nálady a nechat se hýčkat hedvábným krémem.

Po náročném dni plném povinností je vidina osvěžující sprchy nenahraditelná! Když navíc zvolíme šetrné přírodní varianty s překrásnými vůněmi, postaráme se během sprchování také o péči o pokožku. Sprchové krémy Weleda představují krémově hebké mycí emulze, které pokožku velmi šetrně čistí díky jemným cukerným tensidům a zároveň pokožku pěstí díky obsahu vysoce kvalitních čistých rostlinných olejů. Směsi pravých éterických olejů propůjčují každému sprchovému krému jedinečnou vůni.

Vybírat můžeme z těchto variant:

 Regenerační sprchový krém Granátové jablko Weleda – regeneruje pokožku již během sprchování. Jemné cukerné tensidy velmi jemně očistí pokožku, hodnotný olej ze semínek granátových jablek, sezamový olej a olej z makadamových ořechů podporují regeneraci buněk a chrání kůži před projevy stárnutí a ztrátou vlhkosti. Díky přírodním éterickým olejům navíc příjemně provoní pokožku. K dostání v drogeriích dm, v Klubových prodejnách Weleda a na e-shopu Weleda (seznam prodejen i e-shop je k dispozici na www.weleda.cz) 200 ml za cenu 219 Kč.

 Levandulový sprchový krém Weleda – díky levandulovému éterickému oleji tento sprchový krém zklidňuje centrální nervovou soustavu, uvolňuje a podporuje dobrý spánek, proto je levandulová varianta vhodná k použití po náročném dni. Krémově hebká emulze s čistým sezamovým olejem šetrně a do hloubky čistí a zároveň pečuje o pokožku. K dostání v drogeriích dm, v Klubových prodejnách Weleda a na e-shopu Weleda (seznam prodejen i e-shop je k dispozici na www.weleda.cz) 200 ml za cenu 199 Kč.

 Rakytníkový sprchový krém Weleda – díky svěží vůni éterických olejů z pomerančů, mandarinek a grapefruitů uzrálých na slunci je tato vitalizující varianta jako stvořená ke svěžímu začátku dne. Jemné cukerné tensidy jemně omyjí pokožku a krémová mycí emulze s kvalitními rostlinnými oleji – rakytníkovým a sezamovým dodají pokožce chybějící tuk, uchovají přirozenou vlhkost pokožky a chrání ji před vysoušením. K dostání v drogeriích dm, v Klubových prodejnách Weleda a na e-shopu Weleda (seznam prodejen i e-shop je k dispozici na www.weleda.cz) 200 ml za cenu 199 Kč.

 Citrusový sprchový krém Weleda – krémová mycí emulze obzvlášť vhodná pro ty, kteří se po ránu potřebují dodat energii. Vůně ekologicky pěstovaných citronů a pomerančů vám dodá svěžest a lehkost, má povzbuzující a aktivující účinky. Jemné cukerné tensidy pokožku šetrně očistí a čistý sezamový olej se postará o ochranu pokožky před vysušením. K dostání v drogeriích dm, v Klubových prodejnách Weleda a na e-shopu Weleda (seznam prodejen i e-shop je k dispozici na www.weleda.cz) 200 ml za cenu 199 Kč.

 Růžový sprchový krém Weleda – pro chvilky klidu a harmonie. Vůně čistého éterického oleje z ekologicky pěstované růže damascénské působí blahodárně na vaše smysly, harmonizuje a navozuje pocit zklidnění. Jemné cukerné tensidy pokožku šetrně očistí a olej ze semen Rosa Mosqueta, divoce rostoucí v Chile, udržuje pokožku měkkou a hebkou. Jemný sezamový olej dodá pokožce chybějící tuk a chrání před vysoušením. K dostání v drogeriích dm, v Klubových prodejnách Weleda a na e-shopu Weleda (seznam prodejen i e-shop je k dispozici na www.weleda.cz) 200 ml za cenu 199 Kč.

Výrobky Weleda mají novou mezinárodně uznávanou certifikaci NATRUE, která garantuje nejvyšší kvalitu čisté přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Více informací na www.weleda.cz, www.natrue.org, www.natrue-label.com. Weledu můžete navštívit také na facebooku www.facebook.com/czWeleda








Kontakt:

Linda Maletínská
maletinska@privilegepr.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 10. 2011 14:12
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Privilege PR (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.