Multifunkční zařízení Konica Minolta získala ocenění BLI | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Multifunkční zařízení Konica Minolta získala ocenění BLI


Lagenhagen/Brno, 3. 10. 2011 – Multifunkční zařízení bizhub 652 a bizhub 552 od Konica Minolta získala hned dvě hlavní ceny mezinárodně uznávané nezávislé laboratoře Buyers Laboratory Inc. (BLI). Bizhub 652 se stal lídrem v kategorii A3 monochromatických multifunkcí tisknoucích rychlostí 61 až 70 stran za minutu. Bizhub 552 získal hlavní cenu mezi zařízeními tisknoucími rychlostí 51 až 60 stran za minutu.

Buyers Laboratory je již více než 40 let přední nezávislou testovací laboratoří kancelářského vybavení a právním ochráncem spotřebitelů. Ve své internetové databázi zveřejňuje srozumitelné a přesné informace o parametrech a cenových relacích kancelářských zařízení. Bývá považována za jednoho z nejvýznamnějších recenzentů výrobků na světě.

„Trh výrobců tiskových zařízení je mimořádně vyrovnaný, proto si vítězství hned ve dvou prestižních kategoriích nesmírně vážíme,“ říká Lars Moderow, produkt manažer kancelářských strojů společnosti Konica Minolta Business Solutions Europe. „Při vyvíjení multifunkcí bizhub 552 i bizhub 652 jsme usilovali o to, aby poskytovaly svým uživatelům mimořádné vlastnosti černobílého tisku za rozumné peníze. Test BLI je přitom skutečně relevantní informací, která přesně a podrobně porovnává všechny kategorie,“ doplňuje Moderow.

Testování strojů bizhub 652 a bizhub 552 trvalo přibližně dva měsíce. Zařízení zaujala recenzenty především schopností profesionálně dokončit všechny typy formátů, včetně tvorby brožur či z-skladu. Obě multifunkce mohou být vybaveny až šesti zásobníky papíru od formátu A6 až po A3+ s hmotností papíru až do 300 g/m2.

Oceněná multifunkční zařízení jsou vybavena výkonným barevným skenerem o rychlosti až 78 A4 originálů za minutu, vynikající flexibilitou a dostatečnou výkonností pro snadnou integraci do libovolného workflow. Uživatelé se mohou spolehnout na vysoký standard bezpečnosti i na řadu unikátních technologií – ať už jde o Simitri HD polymerový toner, tiskový řadič Emperon nebo technologické řešení bEST.

„Obě multifunkční zařízení Konica Minolta splňují mimořádnou kombinaci rychlosti, jednoduchého ovládání i uživatelského rozhraní. Představují ideální řešení pro pracovní skupiny se středním až velkým objemem kancelářských operací,“ prohlásil o strojích bizhub 652 a bizhub 552 George Mikolay, Senior Product Editor BLI pro multifunkční zařízení.

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.
Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech
Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2010 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem přes 65 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (38,2 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (27 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.







Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 10. 2011 10:36
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.