Fakturujte bez papíru | Tiskovky.info

Fakturujte bez papíru

KCT Data, s.r.o., přední česká společnost zabývající se poskytováním služeb pro podnikové systémy SAP a jejich rozvojem, dnes uvedla do prodeje řešení Komplexní zpracování faktur ve formátu ISDOC. Jeho unikátní metodika dovoluje plně automatizovat elektronickou výměnu faktur. KCT Data tak přispívá k rychle rostoucímu podílu tohoto formátu v mezifiremní komunikaci v České republice.

V tuzemsku vyvinutý formát ISDOC umožňuje přímé zpracování dat ekonomickými informačními systémy firem, kterým otevírá jednoduchou a rychlou cestu k automatizaci výměny fakturačních dokladů s obchodními partnery.

Společnost KCT Data přichází jako první s řešením elektronického zpracování faktur přímo pro systémy SAP. Hladce je spojuje s ostatními podnikovými systémy, aniž by bylo nutné vytvářet další „datové mosty“ nebo využívat datové služby typu EDI a podobně. KCT Data toto řešení nabízí ve výhodném balíčku včetně implementace a nastavení.

„Naše řešení pro formát ISDOC eliminuje zbytečnou práci s papírovou fakturací, čímž šetří firmám peníze," vysvětluje ředitel společnosti KTC Data Pedro Goméz. „Navíc je ohleduplné k životnímu prostředí, což odpovídá dlouhodobé strategii naší společnosti.“

Vít Paulíček
Obchodní a marketingový ředitel
vit.paulicek@kctdata.cz
www.kctdata.cz

Vydáno: 5. 10. 2011 10:12
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: KCT Data, s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
KCT Data byla založena v roce 1999. Představuje silného partnera pro řešení a podporu ERP systému SAP u společností v ČR a SR. K významným směrům společnosti patří oblast consultingu a poradenství (oblasti SAP FI, AM, IM, SD, MM, WM, CO, PP, QM, BI a HR) a dále pak vývoj zákaznických řešení v prostředí ABAP a mnoha dalších. Velmi silnou kompetencí je oblast technologií SAP – zejména pak integrační platforma SAP PI, vlastní bázová podpora – SAP BC a implementace a podpora technologií Adobe (Adobe Forms apod.). V posledním období došlo k rozšíření oblasti podpory vzdělávání a školení SAP. Společnost KCT Data provozuje SAP Akademii a školicí centrum pro zákazníky s implementovaným řešením SAP ERP.