Nástěnné mozaiky i mozaiky jako dekorace bytu opět v módě | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Nástěnné mozaiky i mozaiky jako dekorace bytu opět v módě


V loňském roce vstoupila na trh s originálními bytovými dekoracemi z lámané keramiky. Letos rozšířila sortiment o další předměty praktického využití.

Krabice na hračky, dárkové krabičky, šperkovnice se zrcadlem, věšáky na utěrky, chňapky nebo i ručníky.... Praktický dárek i originální dekorativní předmět ruční výroby, každý kus jediný originál. To jsou výrobky paní Kamily Dvořákové z Mimoně.
Lze je zakomponovat do interiéru dle vašeho výběru barev a pokud si nevybereta z nabídky již zhotovené kolekce, není problém nechat si vyrobit krabičku, stolní set s podtácky pro sváteční chvíle i pro denní použití na zakázku.
Paní Kamila Dvořáková se výrobou originálních bytových doplňků zabývá již druhým rokem. Začala mozaikovými obrázky pro kutily, tzv mozaikou puzzle a již hotovými obrázky.

Využití těchto nástěnných mozaik Kamily Dvořákové?
Mohou se stát zajímavým dekoračním prvkem v obkladech i dlažbách chodeb, kuchyní a koupelen, nebo přitažlivým detailem mezi kuchyňskými obklady. Mozaikový obraz je nejen krásný dárek, ale také možnost jak mít na stěně originální umělecké dílo. Využití mozaik je velmi široké a v souvislosti s kvalitou materiálu, z jakého jsou vyrobeny, lze počítat s jejich odolností. Mozaiková dlažba z různě barevného mramoru překonala tisíciletí, lze ji najít na podlahách zachovaných antických domů.
„Nápad vznikl při rekonstrukci vlastního domu v Mimoni, víceméně pro oživení stěn kolem schodiště. Vytvořila jsem pět různých mozaik ze zbytků obkladové keramiky. Mozaiky se zalíbily dětem i dospělým. To, že bych mohla vyrábět takové obrázky i pro jiné, však vyžadovalo poměrně úsilí a sebezdokonalení se v této disciplíně,“ říká k tomu Kamila Dvořáková. „Než tento nápad vůbec vznikl, občas se mi zdávalo, že mám vlastní obchůdek. Vzbudila jsem se ale těsně předtím, než jsem zjistila, co v něm prodávám,“ dodává se smíchem Kamila Dvořáková.

Po nejistých začátcích a tápání v džungli českého trhu se začíná blýskat na lepší časy.

Vy jste začala poměrně nedávno, v loňském roce, co se proti roku 2010 změnilo?

" Začátek byl opravdu napínavý, nebyla jsem si jistá, jak mé výrobky lidé přijmou a oni to vycítili, kdo chtěl ublížit, rýpnout si, udělal to. Občas jsme měla chuť to vzdát. Ale pak jsem dostala nové nápady, rozšířila sortiment a ty všeználky jsem přestalaposlouchat.Poznala jsem zákazníky, kterým se mé věci líbí a umí to i říci. Takže kvůli nim i kvůli sobě, jedu dál."

Ale vy se nezabýváte jen výrobou originálních bytových doplňků,máte ještě fimu techniky zaměřenou. Co vás k tomu vede?

" To je dobrá otázka: Ano, mám elektromontážní firmu ABC security - Kamila Dvořáková.
Firma se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Jsme na trhu poměrně noví, ale máme mnohaletou praxi v oboru od montáží, přes cenové nabídky až po celkové zpracování výběrového řízení v oblasti EZS, CCTV, domácích telefonů i strukturované kabeláže. Tento obor je pro ženy spíše nepřátelský, ale mě se líbí, mám ho ráda a tak se mu věnuji. Výroba keramické mozaiky je protikladem tomu technickému oboru a dává mi pocit uspokojení, klidu a realizace. Mám ráda ladění barev, dekorace interiérů a výroba bytových doplňků z keramiky, dřeva, kamene i mušlí k tomu patří. S každou prodanu krabičkou, věšákem nebo stolním setem mám možnost jejich prostřednistvím vstoupit do jiných domovů a zanechat zde kousek sebe."

Přejeme hodně štěstí.

Více informací o výrobě mozaiky a kolekci nových výrobků najdete zde: http://www.letni-byt.cz/obchod-keramika/

A pokud máte zájem zabezpečit svůj dům či kancelář: www.abcsecurity.cz












Kontakt:

Kamila Dvořáková
majitel
kamprorady@centrum.cz
www.abcsecurity.cz
+420605190315


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 4. 10. 2011 21:28
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Kamila Dvořáková-Bezpečnostní technologie (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Firma se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Provedeme zákazníka problematikou zabezpečení jeho objektu(rodinné domy, byty, kanceláře, obchodní prostory atd. )od samého počátku. Návrh vhodného řešení elektronického zabezpečení i průmyslového kamerového systému, podrobné vysvětlení funkčnosti, dodávka i instalace a následné zaškolení. Dále firma nabízí prodej samostatných komponentů i celých systémů pro malé a střední aplikace a školení začínajících elektromontérů. Působí v Praze a středních Čechách a dále v Libereckém kraji. E-shop pro oblast celé ČR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.