Lenovo nabízí spolu s T-Mobile data s 50% slevou | Tiskovky.info

Lenovo nabízí spolu s T-Mobile data s 50% slevou

Lenovo ve spolupráci s T-Mobile připravilo pro své zákazníky zajímavou nabídku, tentokrát v podobě 50% slevy na datové tarify Internet na cesty Standard a Internet na cesty Premium k notebookům, netbookům, 3G tabletu a All-in-One počítačům značky Lenovo. Akce platí celý rok, do 30. září 2012. Doba trvání smlouvy je dva roky.

Zákazníci, kteří si v běžné síti IT prodejců koupí jeden z atraktivních notebooků, netbooků, 3G tabletu nebo All-in-One počítačů Lenovo, získají poukaz na exkluzivní nabídku paušálních datových tarifů od společnosti T-Mobile. Voucher lze uplatnit na všech značkových prodejnách, infolince nebo prostřednictvím e-shopu na adrese www.t-mobile.cz/lenovo.
Ti, kteří hledají výkonného a zároveň designového společníka na cesty, si mohou vybrat notebook IdeaPad U260, který nabízí skleněný touchpad, hliníkový kryt a palm rest potažený nejjemnější kůží. Vyváženou kombinaci pro každodenní použití pak představuje notebook Lenovo ThinkPad Edge, který je k dispozici v několika provedeních. Vysoký výkon, multimediální funkce a stylový vzhled v několika barevných provedeních najdou uživatelé u řady IdeaPad Z. Notebooky Ideapad Z370 přicházejí s 13“ a Z570 spolu s Z575 přicházejí s 15,6“ širokoúhlým displejem a stylovou klávesnicí, která nabízí zaoblené klávesy pro pohodlné psaní.
Sleva 50 % platí na dva datové tarify: Internet na cesty Standard a Internet na cesty Premium. Internet na cesty Standard poskytuje objem dat do výše 3 GB. Měsíční paušál po slevě činí 250 Kč vč. DPH po celou dobu trvání smlouvy (běžná cena je 499 Kč s DPH). Internet na cesty Premium už má limit podstatně vyšší – 30 GB, což poskytuje přístup k objemnějším datům za zvýhodněný paušál 500 Kč měsíčně, standardně stojí 999 Kč s DPH.
Aby byla nabídka opravdu kompletní, získají klienti navíc rovnou i USB modem za 1 Kč. U tarifu Internet na cesty Standard jde o modem ZTE MF190, k Internetu na cesty Premium je to pak modem zpřístupňující komfort maximální rychlosti sítě s vylepšenou technologií HSPA+, Huawei E1823.
Každý zákazník si může aktivovat vždy jeden vybraný tarif.

Lenka Karlíková
karlikova@fleishman.com

Vydáno: 4. 10. 2011 9:46
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Lenovo (NEověřený zdroj [?])
O společnosti Lenovo
Lenovo je třetí největší výrobce počítačů, který poskytuje uživatelům ve více než 160 zemích špičkové produkty postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lídrům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Uživatelům nabízí kvalitní služby a produkty s bezpečnostními nástroji a uživatelsky přívětivými technologiemi. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům. Tyto notebooky a netbooky nabízí špičkové technologie ruku v ruce s čistými liniemi, lehkostí a moderním designem. Lenovo má ve své nabídce i all-in-one počítače ThinkCentre a IdeaCentre, pracovní stanice, servery a řadu dalších počítačových doplňků. Hlavní výzkumná centra společnosti Lenovo se nachází v japonském Yamatu, čínském Pekingu, Šanghaji a Šenzenu a v americkém Raleighu. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.
Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

O společnosti T-Mobile
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2011 společnost obsluhovala více než 5,4 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM a UMTS. Od 1. ledna 2008 T-Mobile nabízí také fixní datové a hlasové telekomunikační služby. Od roku 2009 společnost rozšířila nabídku o ICT služby a od listopadu 2010 nabízí také satelitní T-Mobile Televizi. T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G a 3G (UMTS FDD) dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM. Od svého založení společnost klade důraz také na vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví. T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.
Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.