Nejlevnější domény s DNSSEC na trhu | Tiskovky.info

Nejlevnější domény s DNSSEC na trhu

Společnost ONEsolution, provozovatel webhostingu ONEbit.cz, od října nabízí cenově nejvýhodnější .CZ a .EU domény na českém trhu zabezpečené systémem DNSSEC. Zákazníci tak mohou získat roční registraci bezpečné domény již od 50 Kč bez DPH. Společnost sleduje aktuální trend zvýšených požadavků na bezpečnost internetu a reaguje na něj snahou o rozšíření zabezpečených domén mezi další klienty.

S masivním rozšiřováním internetu stojí před poskytovateli a příjemci webového obsahu bezpečnostní otázka - jak co nejvíce omezit riziko narušení důvěryhodnosti poskytovaných dat. Data, která příjemce od poskytovatele při návštěvě webových stránek získá, by měla být úplná, poskytnuta správným zdrojem a při přenosu by neměla být nijak porušena či pozměněna. Právě tuto důvěryhodnost komunikace zaručují zabezpečené domény systémem DNSSEC. „Z průzkumů, které pravidelně mezi našimi 15 000 klienty provádíme, dlouhodobě vyplývá jejich velký zájem o bezpečnost dat“, uvedl Ing. Petr Benešovský, jednatel společnosti ONEsolution. Ta jako jedna z prvních IT společností na českém trhu nasadila rozšíření DNS systému doménových jmen s názvem DNSSEC. „Hned po uvedení systému zabezpečení domén jsme se setkali s nebývalým zájmem klientů“, doplnil Benešovský. Společnost tak během prvních tří měsíců provozu systému DNSSEC úspěšně zabezpečila více než 7 500 .CZ a .EU domén. „Rádi bychom vyhověli přáním a potřebám našich klientů a toto zabezpečení ještě více rozšířili. Nyní proto nabízíme cenově nejvýhodnější domény se zabezpečením DNSSEC na českém trhu“, uzavírá Benešovský. Aktuálně lze tedy získat .CZ doménu za 140 Kč a .EU již za 50 Kč bez DPH na rok.

Petr Benešovský
jednatel
urbanek@onesolution.cz
www.onesolution.cz
+420840111136

Vydáno: 4. 10. 2011 7:25
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: ONEsolution s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Společnost ONEsolution s.r.o. působí na trhu od roku 2006. Provozuje služby webhostingu pod značkou ONEbit.cz. Jedná se o rychle se rozvíjející společnost, které má více než 15 000 klientů a jejich počet stále narůstá. Důraz je kladen na kvalitu poskytovaných služeb a dlouhodobou spokojenost klientů.