Philips přichází s Harmony Line – Hi-Fi systémy se špičkovými technologiemi pro věrný zvuk a křišťálový obraz | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Philips přichází s Harmony Line – Hi-Fi systémy se špičkovými technologiemi pro věrný zvuk a křišťálový obraz


Od nynějška už nemusíte dělat kompromis mezi kvalitou zvuku a designem – působivé Hi-Fi systémy Harmony Line od společnosti Philips se díky hliníkovému tělu elegantně vyjímají v každém interiéru a poskytnou vám maximální komfort při poslechu vaší oblíbené hudby či při sledování filmů.

Přirozený zvuk s mimořádně jemnými detaily zaručují reproduktory ClariSound. Tato technologie vdechne vaší oblíbené hudbě nový život díky naprosto přirozenému detailnímu zvuku, který hřeje a zaujme svou bohatostí. Nahoře upevněný výškový reproduktor přináší zvuk obohacený skvělou čistotou, zatímco mimořádně efektivní basový reproduktor s membránou ze skleněných vláken se postará o široké zvukové jeviště, které vyplní jakoukoli místnost.

Kvalitní reprodukci zvuku napomáhá digitální zesilovač třídy D. Převádí analogový signál na digitální a ten pak digitálně zesiluje, čímž zvyšuje kvalitu zvuku. Navíc má i při velmi malých rozměrech více než 90% účinnost ve srovnání s tradičními zesilovači typu AB.

Abyste si hudbu užili přesně tak, jak ji máte rádi, můžete si vysoké a nízké tóny pohodlně upravit přesně podle vlastních preferencí, nebo jejich reprodukci ponechat na stejné úrovni jako ostatní složky zvukového spektra tak jako na originálnímu záznamu. Zavřete oči, a rázem jste na koncertě své oblíbené skupiny…

Další inovací je pozlacený konektor reproduktoru, který zajišťuje výrazně lepší přenos audio signálu než tradiční připojení click-fit. Výsledek? Hudební produkce je tak blízká realitě, jak to jen jde.

V rámci Harmony Line máte na výběr hned čtyři nové Hi-Fi sestavy. Základní model MCM7000 vám nabídne reprodukci hudby na discích CD a CD-RW, připojení MP3 pro přehrávání hitů z přenosných zařízení a USB Direct pro přenos hudby ve formátu MP3/WMA. Je to jednoduché: stačí jen vybrat skladby na paměťovém disku USB a přehrát veškerý obsah nebo jej exportovat. Své oblíbené melodie tak můžete poslouchat v mimořádné kvalitě audiosystému, bez šumů a jiných zkreslení zvuku.

Ostatní komponentní Hi-Fi systémy uspokojí i filmové fanoušky. Umožňují totiž také přehrávání DVD a DivX® Ultra. Modely DCD7010 a DCD8000 jsou vybaveny špičkovými digitálními vícekanálovými zvukovými standardy Dolby Digital, které využívají toho, jak lidské ucho přirozeně zpracovává zvuk. Těšte se na kvalitní prostorový zvuk s realistickými prostorovými posuny. Průzračně čistý obraz při sledování filmů pak zaručuje rozhraní HDMI 1080p, neboť provádí převzorkování na vyšší rozlišení a odstraňuje řádkovou strukturu, běžnou na televizních obrazovkách. Váš požitek z filmu už nebude nic rušit!

Oba modely také umožňují přehrávání a současné nabíjení přístrojů iPod/iPhone/iPad, model DCD7010 umí navíc reprodukovat hudbu ve formátu MP3 z přenosných zařízení.

Skutečnou lahůdkou pro znalce je Hi-Fi systém MBD7020. Hudbu i filmy si můžete vychutnat z různých zdrojů včetně disků Blu-ray, a to v plném rozlišení HD 1080p. Filmové scény ožívají i těmi nejmenšími detaily, pohyb je plynulý, obraz křišťálově čistý a zvukový zážitek k nerozlišení od reality. Velká úložná kapacita disků Blu-ray umožňuje přidat další interaktivní funkce.

Set funguje také jako volitelný dok pro iPod a iPhone – a to ještě zdaleka není všechno, co vám nabízí. Díky službě BD-Live si můžete přehrávač Blu-ray disků jednoduše připojit k internetu a pak už si po libosti on-line užívat veškerý stahovatelný obsah, hry, chat, nakupování…

Ceny jednotlivých modelů jsou následující:

DCD8000/12 za 12 999,- Kč
DCD7010/12 za 8 499,- Kč
MBD7020/12 za 9 999,- Kč
MCM7000/12 za 5 990,- Kč

Pro více informací kontaktujte:

Martina Kuncová
Trade Marketing Manager
Philips Česká republika
Tel.: 233 099 102
e-mail: martina.kuncova@philips.com
www.philips.cz

Tomáš Kubík
Account Executive
Fleishman-Hillard
Tel.: 234 669 520
e-mail: kubik@fleishman.com

O společnosti Royal Philips Electronics
Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společností zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí inovací. Jako vedoucí společnost v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky propojuje Philips technologie a design s cílem vytvářet produkty, které vychází z potřeb spotřebitelů a jsou v souladu s filosofií firmy „Sense and Simplicity“. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips přibližně 120 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. Obrat společnosti 22,3 miliard EUR v roce 2010 řadí společnost jako vedoucí firmu v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporné osvětlovací techniky a výrobků souvisejících s moderním životním stylem a pohodlím spotřebitelů. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.mediacee-philips.com nebo www.philips.com/newscenter.








Kontakt:

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 3. 10. 2011 11:18
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Philips (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.