Hradec Králové - Pardubice. Města blízká i vzdálená. | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Hradec Králové - Pardubice. Města blízká i vzdálená.


Český klub podnikatelů připravil setkání hradeckých a pardubických podnikatelů s primátory obou krajských měst. Zástupci veřejné správy a podnikatelé z přilehlých měst povedou diskusi, výměnu názorů a zkušeností na téma: „Hradec Králové - Pardubice. Města blízká i vzdálená.“

Téměř na půli cesty mezi Hradcem Králové a Pardubicemi se potkají primátoři obou měst. Toto prestižní setkání připravil Český klub podnikatelů. Na půli cesty, v Penzionu Parkur v Hrobicích, se bude konat setkání hradeckých a pardubických podnikatelů s oběma primátory. Podnikatelům je velkou ctí, že si představitelé obou měst udělali čas ve svém nabitém programu, a že právě Český klub podnikatelů mohl uspořádat tuto neformální schůzku. Klub je sice politicky nestranný, ale spojení podnikatelů s politiky je nepostradatelné. V diskusích mezi členy klubu jsou pravidelně otevírána témata podpory drobného a středního podnikání, otázky dopravy, zásobování teplem nebo společné komunikace celé aglomerace. Členové si velmi často vyměňují názory na sport a kulturu obou měst. Odpovědi na tyto myšlenky a výměna názorů bude přínosná oběma sektorům. Podvečer 5. října bude v Českém klubu podnikatelů věnován získávání informací, předávání názorů a námětů ke spolupráci nejen mezi veřejným, správním a soukromým sektorem. Zúčastnění podnikatelé sousedících měst dostanou příležitost k navázání kontaktů a výměně zkušeností s podnikáním v prostředí, které je velmi blízké, ale může být velmi odlišné. Otázka rozdílů v podmínkách podnikání a podpora státní správy zprostředkuje navázání kontaktu a spolupráce mezi podnikateli sousedících krajských měst.
Český klub podnikatelů úspěšně působí v Královéhradeckém kraji, každý měsíc připravuje pro své členy posezení se zajímavým programem. Členy klubu jsou majitelé, či vrcholní manažeři podniků a firem fungujících v kraji. „Spojily jsme podnikatele různých oborů a různého věku. Vzniká zde obchod i přátelství. Směr, který jsme si určily, cítíme i po roce fungování jako správný. Členy klubu jsou podnikatelé od 24 do 60 let, a nejlepší na tom je, že v klubu jsou si všichni rovni. Setkání se neúčastní velké a malé firmy, jen skvělé osobnosti a mistři ve svých oborech.“ V tom jsou zajednou obě jednatelky ČKP.








Kontakt:

Bohdana Kašparová
jednatelka
bohdana@service4b.cz
www.ceskyklub.cz
602420353
491006033


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 2. 10. 2011 22:47
Kategorie: Veřejná správa
Název zdroje: S4B s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
SERVICE FOR BUSINESS
- ČESKÝ KLUB PODNIKATELŮ
- firemní akce
- komunikace
- administrativa
- dárky
- atd.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.