Autorizovaný servis SUBARU, AWD, s.r.o., slaví desáté narozeniny | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Autorizovaný servis SUBARU, AWD, s.r.o., slaví desáté narozeniny


Autorizovaný servis SUBARU, založený Jiřím Kotykem v roce 2001, oslaví v říjnu narozeniny. A protože si váží všech svých zákazníků, rozhodl se výročí oslavit společně a ve velkém stylu!

Prvním dárkem pro všechny fanoušky je zbrusu nový web. Základní myšlenkou autorů webu a milovníků šesti hvězd, které má značka ve znaku, bylo vytvořit místo, kde zákazník najde nejen veškeré informace o tom, co pro něj a jeho plechového miláčka může servis udělat, ale seznámí se zde také s dynamickým světem japonské značky SUBARU. Web je již plně funkční a nabízí možnost registrace, která přináší neregistrovaným nepřístupné výhody.

Oslavy výročí se uskuteční formou, kterou milovníci značky SUBARU jistě ocení. Na uzavřeném píseckém okruhu AMK si 22. října 2011 zaregistrovaní účastníci vyzkoušejí jízdy zručnosti, zúčastní se závodů o poháry a připravena je i přehlídka nových modelů SUBARU. Pro účastníky bude zajištěno jídlo a pití zdarma, poháry pro vítěze jednotlivých disciplín, pro každého přihlášeného sportovní tričko a další drobnosti.

Akce je omezená pouze značkou zúčastných vozů, kterou je – jak jinak – SUBARU. Přihlásit se mohou všichni zaregistrovaní uživatelé webu www.awd.cz na adrese http://www.awd.cz/prihlaseni-na-akci.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 29. 9. 2011 18:23
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: AWD s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.