Philips představuje novou řadu prémiových televizorů Cinema 21:9 Platinum a Gold | Tiskovky.info

Společnost Philips potvrzuje své vedoucí postavení ve výrobě televizorů s poměrem stran jako v kině a představuje inovovanou řadu Cinema 21:9 Platinum a zbrusu novou řadu Cinema 21:9 Gold. Úchvatné 3D a Smart TV s funkcí Multiview vás naprosto pohltí a přinese skvělé zážitky přímo do vašeho obýváku.

Obě nové řady přinášejí možnost převádět 2D obraz na 3D. Limitováni nejste jen nejnovějšími filmy, ale ve 3D můžete sledovat celou svoji sbírku filmů včetně těch nejstarších. Díky nejnovějším technologiím společnosti Philips si rovněž můžete vybrat požadovanou hloubku 3D zobrazení podle vaši nálady či aktuálních preferencí. Velké obrazovky těchto televizorů jsou ideální pro funkci Multiview, jež funguje současně se Smart TV. Díky ní můžete sledovat své oblíbené filmy nebo televizní programy a zároveň zjišťovat výsledky fotbalových zápasů nebo aktualizovat status Facebooku.

Nejlepší 3D na trhu – 3D Max od Philipsu
3D Max, kterým je vybavena Cinema 21:9 Platinum využívá aktivní 3D technologii a poslední generaci vysokorychlostních panelů. Se svým oslnivým Full HD rozlišením, pozorovacím úhlem 180 stupňů a minimalizací tzv. duchů je proto 3D Max dosud nejdokonalejší 3D technologií na trhu. Vysoce účinný 3D vysílač zabudovaný přímo v televizním rámu je schopen komunikovat s velkým počtem aktivních 3D brýlí najednou, proto si i domácnosti s větším počtem členů mohou dopřát maximální zážitek.

Třetí rozměr dostupný pro každého s Easy 3D
Cinema 21:9 Gold nabízí Easy 3D, která je založena na pasivní 3D technologii, což přináší řadu výhod. 3D brýle jsou lehké, se stylovým designem a především cenově dostupné. Celá rodina se tak může v mžiku stát součástí dění ve filmu. Technologie zobrazuje všechny objekty perfektně ostré a minimalizuje „duchy“, tedy zdvojené objekty a hrany. Také díky pokročilému polarizačnímu 3D filtru integrovanému přímo do obrazovky poskytuje televizor zážitek jako z kina.

Revoluce při hraní počítačových her
Náruživí hráči počítačových her vědí, jak je omezující, když chtějí hrát společně na jednom počítači. Ve 2D hrách obvykle každý ze dvou hráčů vidí svoji polovinu obrazovky. Philips však nyní přináší revoluci do hraní her. Jak Cinema Platinum tak Gold umožňují prostřednictvím 3D technologie oběma hráčům vidět celou obrazovku. Stačí si nasadit 3D brýle a každý hráč uvidí svoji obrazovku v plné velikosti. Oba tedy mohou sedět vedle sebe a užívat si maximum vzrušení ze hry.

Cinema 21:9 Platinum – Nejrychlejší LED všech dob
Inovovaná a výkonnější řada Cinema 21:9 Platinum se může pochlubit skvělou zobrazovací frekvencí 1200Hz Perfect Motion Rate a technologií LED Pro, doplněnou o technologii Ambilight Spectra 3, jež opticky zvětšuje obraz promítáním světla ze tří stran na okolní stěnu. Tyto funkce zajišťují křišťálově čistý obraz s přirozeně plynulým pohybem, takže si můžete plně vychutnat své filmové zážitky.

Řada Cinema 21:9 Platinum Smart LED TV přichází se zobrazovací frekvencí 1200Hz Perfect Motion Rate pro dokonalý jas a ostrost pohybu. S nepřekonatelnou dobou odezvy pouze 0,5 milisekundy jde o nejrychlejší obrazovku LED na světě. Přináší extra ostrý, přirozeně plynulý obraz – dokonce i v té nejrychlejší akci.

Cinema 21:9 Platinum přináší funkci Full HD LED Pro, díky níž dosahuje až o 40% méně energie než LCD obrazovky a dokáže zobrazit nepředstavitelných 2250 trilionů barev pro živější obraz a přirozenější zbarvení kůže. Inteligentní podsvícení Direct LED zajišťuje, že černá je skutečně černá, zatímco bílá je zářivě jasná. V kombinaci s funkcemi Perfect Pixel HD Engine a Bright Pro je výsledkem fantastická kvalita obrazu s přirozenými barvami, dokonalým kontrastem a nejčistšími detaily.

Řada Cinema 21:9 Platinum je vybavena funkcí Perfect Natural Motion pro zdokonalení kvality obrazu. Díky zpracování 2 miliard pixelů za sekundu zajišťuje tato funkce dokonalou ostrost akčních sekvencí ve 3D, eliminuje zdvojený obraz a vibraci u rychlých pohybů jak z přímého vysílání tak ze záznamu. Výsledkem je čistý a jasný obraz s přirozeným pohybem.

Funkce Bright Pro zdokonaluje výstup světla z LED tam, kde je to třeba. To znamená, že světlé části obrazu mohou být ještě světlejší, zatímco tmavé části zůstávají tmavé. Díky těmto zdokonaleným světlým a tmavým oblastem získáváte ten nejlepší dostupný kontrast a jas obrazu.

Protože kvalita obrazu se závisí z velké části na rozlišení, je technologie Super Resolution dalším krokem ve zdokonalování kontrastu a ostrosti u všech zdrojů 3D. Funkce pečlivě analyzuje vyváženost barev a automaticky přiostřuje obraz a detaily.

Řada Cinema 21:9 Platinum nabízí funkci Perfect Pixel HD Engine 2011. Tato funkce kombinuje výkon zpracování 2 miliard pixelů za sekundu v obrazu Full HD a výsledkem je čistý a dokonale ostrý obraz.

Dejte zážitku ze sledování televize nový rozměr díky technologii Ambilight Spectra 3. Tato jedinečná technologie opticky zvětšuje obrazov promítáním světla ze zadní strany televizoru na okolní stěnu. Ambilight automaticky nastavuje barvu a jas světla tak, aby odpovídaly obrazu. Výsledkem je pohlcující zážitek ze sledování.

Cinema 21:9 Gold – zážitek jako z kina
Vedle vysoce výkonné řady Cinema 21:9 Platinum TV, je řada Cinema 21:9 Gold novým přírůstkem do rodiny televizorů s poměrem stran jako v kině. Za 50” Full HD obrazovkou skrývá řada Cinema 21:9 Gold inovace, jako je například Full HD LED, 400Hz PMR a výkonné zpracování obrazu Pixel Precise HD pro dosažení skvělého, ostrého a plynulého obrazu. Řada Cinema 21:9 Gold je doplněna dvoustrannou technologií Ambilight Spectra 2 a zcela vás vtáhne do děje.

Řada Cinema 21:9 Gold se vyznačuje kvalitou obrazu a plynulými pohyby i v těch nejrychlejších akčních scénách. Díky čtyřem trilionům barev přivádí Pixel Precise HD kvalitu obrazu na zcela novou úroveň.

Díky nejnovější technologii LED získala řada Cinema 21:9 Gold svůj hladký design, ohromující kvalitu obrazu a patří mezi zařízení s nejnižší spotřebou energie ve své kategorii. Díky podsvícení Full HD LED řady Cinema 21:9 Gold si můžete užívat nižší spotřebu energie, vysoký kontrast obrazu, nejvyšší úroveň ostrosti a velmi živý obraz.

Doba odezvy řady Cinema 21:9 Gold 400Hz PMR je pouhé 2 milisekundy, což zajišťuje vždy perfektně ostrý a živý obraz včetně všech detailů.

Filmové scény budou promítány tak, jak je režisér zamýšlel a obraz doma sledovaných filmů se již nebude chvět díky oceněné technologii HD Natural Motion, jež opravuje chvění v přímém vysílání i v zaznamenaných filmech.

Řada Cinema 21:9 Gold nabízí inteligentní nahrávání přes USB, takže pokud jste nečekaně vyrušeni při sledování svého oblíbeného programu, nemusíte o nic přijít – zapnete nahrávání a po návratu k televizi sledujete film z USB tam, kde jste přestali.

Dejte zážitku ze sledování nový rozměr díky technologii Philips Ambilight Spectra 2. Tato jedinečná technologie opticky rozšiřuje obraz promítáním světla ze zadní strany televizoru na okolní stěnu. Ambilight automaticky nastavuje barvu a jas světla tak, aby odpovídaly obrazu.

Cena televizoru Cinema 21:9 Platinum je 99 990 Kč, Cinema 21:9 Gold pak pořídíte za 49 990 Kč.

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com

Vydáno: 23. 9. 2011 11:26
Kategorie: Informační technologie