Plující televize Philips ve vašem obývacím pokoji | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Plující televize Philips ve vašem obývacím pokoji


Philips představuje novou řadu LED televizí s označením DesignLine, v nichž se snoubí nové funkce s ojedinělým vzhledem. Při jejich vývoji byl primárně kladen důraz právě na design, který se inspiruje současnými interiéry domácností. Díky revolučnímu použití moderních materiálů včetně rámu ze skla, vytváří televize při průchodu světla rámem dojem, že pluje ve vzduchu. Ojedinělý design je doplněn o možnost bezdrátového připojení či patentovanou technologii Ambilight.

DesignLine byla vytvořena v souladu s aktuálními trendy. Philips chápe přání zákazníků, kteří na stále více homogenním trhu televizorů s podobnými vlastnostmi, tvary a použitými materiály, stále méně řeší technické parametry a touží po produktech s výrazným designem, které by dodaly šťávu jejich domácnostem. DesignLine je proto první cenově dostupná řada televizí inspirovaná přáními spotřebitelů.

Váš domov - místo kde se design snoubí s technologií

LED televize DesignLine jsou navržené zvláště pro nízké skříňky v obývacích pokojích, mají totiž mírný sklon šesti stupňů a poskytují maximální komfort při sledování ze všech úhlů. Elegantní ultratenké bílé provedení v kombinaci s broušeným kovem a sklem uspokojí všechny vaše smysly, jelikož je příjemné na dotek i na pohled. Technologie Ambilight, která zvětšuje obraz do dvou stran, spolu se skleněnou obrazovkou vytváří dojem, že se obraz spolu s celou televizí lehce vznáší ve vašem pokoji.

Televize je dostupná ve standardních velikostech, ale i v menších rozměrech 56 cm (22”) na 66 cm (26”), a tak se perfektně hodí i do menších bytů, dětských pokojů, nebo ložnic. Spolu s ojedinělým designem jdou ruku v ruce nejmodernější technologie Philips jako Easy 3D či Smart TV.

Easy 3D je založena na pasivní 3D technologii, což přináší řadu výhod. 3D brýle jsou lehké, se stylovým designem a především cenově dostupné. Celá rodina se tak může v mžiku stát součástí dění ve filmu. Technologie zobrazuje všechny objekty perfektně ostré a minimalizuje „duchy“, tedy zdvojené objekty a hrany.

Chytré televize jsou bránou do online světa. Televize využívající Smart TV vám proto nabízí mnohem více, než jen přehrávání filmů a televizních kanálů. S jedním z nejvíce komplexních balíčků smart TV na trhu se z televizorů Philips stávají multimediální portály, jejichž prostřednictvím je možné
se pohodlně připojit na Facebook nebo YouTube, přehrávat fotografie nebo video prostřednictvím Wi-Fi z vašeho počítače či tabletu, nebo můžete místo dálkového ovladače použít svůj chytrý telefon, iPhone či iPad.

Nechte se vtáhnout do děje, který díky perfektnímu obrazu ožívá

Televize DesignLine s Full HD rozlišením přináší tu nejvyšší kvalitu obrazu za všech okolností. Obraz zůstává ostrý v případě rychlých pohybů a dokonce i při sledování on-line videa. Precizní LED podsvícení navíc umožňuje dosahovat nižší spotřeby energie.

Patentovaná technologie Ambilight Spectra 2 vytváří obraz, který vás doslova pohltí. Televize produkuje záři do dvou stran, čímž opticky zvětšuje obraz. Díky funkci pro přizpůsobení barvě zdi si technologii Ambilight můžete vždy vychutnat naplno nehledě na to, jakou barvu má vaše zeď.

Propojení televize s dalšími zařízeními je snadné díky dvěma HDMI vstupům a funkci Philips Easylink, která umožňují ovládat vaši televizi, DVD, Blu-ray přehrávač nebo domácí kino za pomoci jednoho dálkového ovladače. MPEG-4 tuner umožňuje příjem signálu v HD bez nutnosti použít set top box, počítačový vstup pak zajistí možnost využití televize jako monitoru k vašemu počítači.

Perfektní zvuk a designový doplněk pro kompletní zážitek
Philips dále představuje nové domácí kino SoundHub (HTS9241), které vám v kombinaci s DesingLine televizemi zprostředkuje plnohodnotný zážitek ze sledování filmů i poslechu hudby. Reproduktory SoundHub navíc byly navrženy tak, aby byly ideálním společníkem pro televize z řady DesignLine. Mírný sklon šesti stupňů stejně jako elegantní bílé provedení jsou shodné jako u televize. Jedná se tak o nerozlučnou dvojici, která se stane jedinečným módním doplňkem vašeho domova.

Titanové výškové reproduktory garantují čistý a nezkreslený zvuk za všech okolností a Full HD 3D Blu-ray přehrávač uspokojí i ty nejnáročnější diváky. Zabudované Wi-Fi pak umožňuje přístup k širokému spektru hudby a videí ve vašem počítači bez nadbytečných kabelů.


42“ televizor DesignLine (42PDL7906H) pořídíte za 29 990 Kč, domácí kino SoundHub HTS9241 stojí 19 990 Kč.








Kontakt:

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 23. 9. 2011 11:14
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Philips (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.