Přijeďte na poslední pohádkovou neděli do Dětenic | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Přijeďte na poslední pohádkovou neděli do Dětenic


Rytířské turnaje, které se těšily velké oblibě a vzbudily velký rozruch, sice již skončily, ale příští rok o prázdninách se jistě vrátí. V září jsou v Dětenicích pro děti připraveny „pohádkové neděle“, kde si mohou zasoutěžit. Využijte babího léta a vyjeďte s dětmi na výlet.

Vidět rytíře a přenést se do dob dávno minulých měli možnost návštěvníci Dětenic o prázdninách. Jezdci v brnění, koně v historické výstroji a souboje na život a na smrt o čest, slávu či ruku své vyvolené – to vše publikum hltalo očima. Bitky, meče a kordy, napětí i vzrušení – takovou atmosféru na vlastní kůži často nezažijete. Z pódia hosté pozorovali souboje pěších i jízdních bojovníků, dravce či tanečnice a zejména malí účastníci měli velmi dobrý výhled.

„Tribuna je postavena pro 450 osob, aby i v případě nepříznivého počasí mohli návštěvníci pohodlně sledovat rytířské souboje. Pro velký ohlas diváků se budou rytířské turnaje konat i příští rok,“ uvedl Petr Jindrák, ředitel Zámeckého resortu Dětenice.
Paprsky babího léta lákají ven a to je to pravé pro rodinný výlet.

Zajeďte se podívat do Dětenic na poslední pohádkovou neděli 25. září 2011. Vaše ratolesti si v zámeckém parku zasoutěží s vodníkem, Sněhurkou, trpaslíkem či Karkulkou a jistě si domů odnesou medaili, diplom, malý dárek a nezapomenutelné zážitky. Poslední pohádková neděle v parku se koná od desíti do šestnácti hodin a za nepříznivého počasí se soutěže s pohádkovými bytostmi přesunou do konírny.

Pokud vyrazíte na zámek v sobotu, budou nejen děti nadšeny strašidelnou prohlídkou. V doprovodu čarodějnice prozkoumáte dětenický zámek a sem tam na vás vybafne ježibaba, přiletí upíři, vyděsí vás čerti či jiná strašidla. Nechat se vylekat na zámku můžete každou sobotu od deseti do sedmnácti hodin.








Kontakt:

Stanislava Černovská
stana.cernovska@pr1.cz
www.detenice.cz
773 994 010


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 21. 9. 2011 9:36
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Zámecký resort Dětenice (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.