Francouzská škola managementu ESSCA svěřila jednotnou komunikaci společnosti NextiraOne | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Francouzská škola managementu ESSCA svěřila jednotnou komunikaci společnosti NextiraOne


Praha, 21. září 2011 – Obchodní škola ESSCA, jedna z nejvýznamnějších francouzských vysokých škol, zvolila společnost NextiraOne, aby obnovila její infrastrukturu jednotné komunikace ve školních areálech v Angers a Boloni. Architektura jednotné komunikace je založena na serverovém prostředí Microsoft Lync a systému Exchange 2010.

„Chceme poskytnout našim zaměstnancům a studentům ve Francii i v zahraničí nové příležitosti ke spolupráci na mezinárodní úrovni. Díky službám společnosti NextiraOne dokážeme nabízet výkonné a zároveň snadno použitelné nástroje pro spolupráci. Týmy společnosti NextiraOne s námi úzce spolupracovaly a poskytovaly nám poradenství v průběhu celého projektu,“ říká Patrick Seigeot, ředitel informačních systémů v ESSCA.

Za účelem realizace tohoto významného projektu navrhla NextiraOne řešení založené na architektuře Lync pro 250 uživatelů a nasadila integrované řešení přímo do školních počítačů. Společnost NextiraOne také úzce spolupracovala se školou ESSCA na dokončení přechodu na systém Exchange 2010 a poskytovala podporu při přechodu počítačů a terminálů SIP, sloužících k telefonování, přenosu videa, zasílání zpráv, sledování stavu a spolupráci na aplikace Outlook 2010 a Lync Client 2010.

Řešení Lync bylo nasazeno v areálech v Angers a Boloni společně s externím webovým portálem Lync, který umožňuje centrální správu tohoto řešení jednotné komunikace. NextiraOne také poskytla služby správy změn a přenosu dovedností.

Sebastian Penel, ředitel obchodních řešení ve společnosti NextiraOne, řekl: „Díky nové infrastruktuře jednotné komunikace může škola ESSCA využívat integraci všech svých komunikačních nástrojů v počítačích a přistupovat k nástrojům pro spolupráci z areálů ve Francii i v zahraničí. Infrastruktura, kterou jsme zavedli, poskytne studentům a zaměstnancům této obchodní vysoké školy efektivní a snadno použitelné prostředí.“








Kontakt:

Radek Kubeš
Account Director
radek.kubes@virklis.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 21. 9. 2011 9:30
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: NextiraOne Czech (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
O vysoké škole ESSCA
ESSCA byla založena v roce 1909 a je jednou z nejstarších ekonomických vysokých škol ve Francii. Má areály v Angers, Paříži, Budapešti a Šanghaji.

Tato vysoká škola nabízí pětileté, státem uznávané magisterské studium a na základě vynikající kvality studijního programu managementu získala akreditaci EPAS. Díky moderním vzdělávacím metodám, otevřenosti světu, vztahům s podnikatelským prostředím a celkové profesionalitě školy ESSCA dosahují její absolventi úspěchů na mezinárodním poli.

Další informace o škole managementu ESSCA získáte na adrese www.essca.fr.

O společnosti NextiraOne
NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních expertů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.