EroMillions - Euromilióny - Evropská Euro Millions Loterie | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


EroMillions - Euromilióny - Evropská Euro Millions Loterie


EuroMillions (Euromiliony) patří mezi největší a nejoblíbenější světové loterie. Vzhledem k jejímu minimálnímu Jackpotu 15 milionů EUR (cca. 360 milionů CZK) a vyšší pravděpodobnosti výhry je jednou z nejhranějších v Evropě.

O loterii
EuroMillions (Euromiliony) je největší nadnárodní loterie v Evropě, která byla spuštěna 7. února 2004 a je hrána v devíti evropských zemích (Francie, Anglie, Španělsko, Belgie, Lucembursko, Švýcarsko, Portugalsko, Irsko a Rakousko).

Losování loterie Euromiliony se koná dvakrát týdně a to každé úterý a pátek večer v Paříži. Minimální Jackpot je 15.000.000 EUR (cca. 360.000.000 CZK) a dosud nejvyšší jackpot v historii Euromillions byl 183 milionů EUR (cca. 4.392.000.000 CZK).

Proto i mnozí Češi toužící po výhře chodí tipovat do sousedního Rakouska. Loterii Euromillions (Euromiliony) je však možné hrát i prostřednictvím internetu a to kdykoliv a kdekoliv, a třeba zde: http://www.moje-obchody.cz/product/euromillions-euromiliony-evropska-euro-millions-loterie-604/.

Všechny převody a platby se provádějí kartou, platbou z účtu převodem a nebo vkladem na účet v hotovosti.

Na této stránce najde jejich přehled, stručný popis a návody jak si vytvořit účet a jak si vložit peníze na svůj účet na hracím portálu PlayHugeLottos, přes jednotlivé možnosti: http://www.moje-obchody.cz/on-line-sazky/sazkove-kancelare/playhugelottos/moznosti-platby-a-navody/.

Z výhry se neplatí žádná daň!

Jak tipovat Euromillions ?
EuroMillions (Euromiliony) je číselná loterie, při níž sázející tipuje 7 čísel tak, že 5 hlavních čísel tipuje z 50 čísel číselné řady od 1 do 50 a současně tipuje 2 dodatkové čísla (Lucky Stars) z 11 čísel číselné řady od 1 do 11.

Sázející vyhrává cenu, když uhodne minimálně 3 čísla lota a to buď: 3 hlavní čísla, 2 hlavní čísla a 1 dodatkové číslo nebo 1 hlavní číslo a 2 dodatečné čísla.

Pokud sázející uhodne všechna čísla lota správně (5 hlavních a 2 dodatkové čísla), vyhrává JACKPOT.

Nebo nechte náš systém, ať to udělá za Vás.

Podrobný návod jak se registrovat a jak sázet naleznete na této adrese: http://moje-obchody.blogspot.com/2011/09/euromillions-euromiliony.html








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 20. 9. 2011 16:55
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Moje-obchody (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.