Ewa Farna zve na oslavu svých narozenin děti z dětských domovů | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Ewa Farna zve na oslavu svých narozenin děti z dětských domovů


Mladá zpěvačka se rozhodla pojmout oslavu svých osmnáctin jako velký koncertní mejdan, na který pozvala i účastníky projektu cvičitelky Hanky Kynychové Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

Čerstvě plnoletá zpěvačka Ewa Farna se chystá v pátek 23. září uspořádat oslavu svých osmnáctin přímo na koncertě v moravské metropoli! A ani tentokrát nezapomněla na děti z dětských domovů. Rozhodla se totiž spojit s projektem Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, který už pátým rokem pořádá cvičitelka Hanka Kynychová a Nadace Nova. A protože Ewa pravidelně zve děti účastnící se Hančina projektu na svá vystoupení, myslela na ně i při této speciální příležitosti.

Do brněnské haly Vodova se tak vydají lonští vítězové v kategorii Muzikál, děti z dětského domova v Tišnově. Ty se v rámci výhry už také objevily v jednom představení muzikálu Děti ráje v pražské GoJa Music Hall coby součást taneční company. Kromě tohoto zážitku Farna věnovala dětem také spoustu dárků a cen na letošní finále, které se uskuteční 19. listopadu v pražském Kongresovém centru.

Trojnásobná bronzová slavice, držitelka ceny Anděl a zpěvačka nominovaná na Cenu MTV Evrope za Česko i Polsko se během prázdnin připravovala na oslavu plnoletosti s fanoušky tak intenzivně, že kvůli náročnosti svého životního koncertu zrušila i dovolenou. Její vystoupení určitě bude stát za to!








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 16. 9. 2011 21:51
Kategorie: Kultura
Název zdroje: Dětské domovy v pohybu (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.