Kyjovská nemocnice hlásí oproti loňsku menší úrazovost | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kyjovská nemocnice hlásí oproti loňsku menší úrazovost


Kyjov – Nemocnice v Kyjově ošetřila tento rok v letních měsících výrazně méně pacientů s úrazy, jak loni. Vyplývá to ze statistik nemocnice. Zatímco vloni bylo v Kyjově v červenci ošetřeno 779 úrazů a nehod a v srpnu 778, v červenci letošního roku lékaři ošetřili pouhých 590 úrazů a v srpnu 753 úrazů.

„Počty akutních traumatických ošetření na chirurgické ambulanci letos v červenci kleslo opravdu výrazně. V červenci jsme zaznamenali pokles o 189 případů a v srpnu o dvacet pět,“ uvedl náměstek pro léčebnou péči a šéf kyjovské chirurgie Bronislav Okénka.
Právě letní prázdniny patří k měsícům, kde počet úrazů především dětí výrazně roste. Letos však patřily z hlediska úrazů i počtů nehod mezi ty klidnější za posledních dvacet let.








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 13. 9. 2011 8:12
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.