Vyzkoušejte si zdarma kočárky italské značky Cam - již tento víkend v dětském obchodu Špuntík! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Vyzkoušejte si zdarma kočárky italské značky Cam - již tento víkend v dětském obchodu Špuntík!


Přijďte se 10. a 11. září podívat do nové prodejny dětského obchodu Špuntík! Čekají tu na vás novinky z letošní kolekce značky Cam. Můžete vše vyzkoušet a vybrané zboží si rovnou odvézt domů! Věnovat se vám budou nejen prodavači Špuntíka, ale i odborníci z českého zastoupení firmy Cam. stavec

Na co se můžete těšit?

Vybírat můžete z rozsáhlé skladové nabídky značky Cam. Hlavní hvězdy budou: Cam Cortina X3 Tris Air Wheels a Cam Pulzar!
Moderní tříkolky Cortina určitě znáte – Tris Air Wheels má ale něco navíc: nejpohodlnější jízdu vám zaručí nafukovací kola! Díky systému VIA VAI a Quicky u ní jednoduše vyměníte hlubokou za sportovní korbu nebo autosedačku, kterou můžete navíc se základnou Area Zero jednoduše připnout do auta!
Zdarma dostanete nánožník a univerzální pláštěnku!

Cam Pulsar je velká technická novinka – používá ty nejodolnější materiály pro úplné bezpečí a pohodlí dítěte! Kvalitní pérování, možnost zapnout a vypnout otáčení kol o 360 stupňů nebo snadné brzdění tlačítkem „P“ je jen základ, ale to není vše! Dalším tlačítkem si lehce nastavíte rukojeť, nebo kočárek jediným pohybem složíte! Jednoduchá výměna korbiček a autosedačky je samozřejmostí.

Přijďte si odvézt kočárek!

Nechce se vám vybírat kočárky na internetu? Chcete si je radši osahat a vyzkoušet? O víkendu se značkou Cam máte skvělou příležitost – všechny kočárky budou k dispozici. S výběrem vám rád pomůže kolektiv Špuntíka. Na vaše otázky o kočárcích bude čekat i personál českého importéra kočárků značky Cam!
Pokud si vyberete, můžete si kočárek okamžitě odvézt – žádné čekání na balík! A pokud se vám to nehodí hned, můžete si pro vyhlédnutý model přijít i později.

Zapište si do diáře:
· Co? Víkend s kočárky Cam!
· Kde? Dětský obchod Špuntík, Věštínská 17, Praha 5 - Radotín (areál s prodejnou Adidas).
· Kdy? 10. a 11. září od 9:30 do 19:00 hodin.

Těšíme se na vás!
tné zprávy







Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 8. 9. 2011 12:16
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Špuntík.cz (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.