Pokladní systémy podle moderních trendů | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Pokladní systémy podle moderních trendů


Papírové účtenky vypisované propiskou a postarší pokladny s klávesnicí se již pomalu, ale jistě, ubírají na smetiště dějin. Moderní technologie, které je možné vidět všude kolem nás, přinášejí oživení i do oblasti maloobchodního prodeje, hotelových a restauračních provozů. Trendem současnosti jsou pokladní systémy založené na dotykové technologii. Ovládání pokladny přes dotykový displej umožňuje rychlejší, snadnější a pohodlnější obsluhu.

Představujeme Vám kvalitní<a href=“http://eshop.codeware.cz/IT-7000“> dotykový pokladní systém CARiSMA IT-7000 </a>, který za příznivou cenu splňuje všechny požadavky moderní doby., který můžete zakoupit u CODEWARE s.r.o. "www.codeware.cz" (např. prostřednictvím<a href=“http://eshop.codeware.cz/“> e-shopu</a>, lze snadno rozšířit o další periférie - pokladní zásuvku, tiskárnu účtenek, zákaznický displej, čtečku čárových kódů, čtečku magnetických karet nebo RFID karet a RFID čipů. Na výběr jsou dvě základní provedení velikosti dotykového systému - 12,1" a 15". Zakoupením zařízení to však nekončí, k dispozici máte tým techniků společnosti CODEWARE, který Vám pomůže vyřešit případné problémy s instalací, samozřejmostí je kvalitní záruční i pozáruční<a href=“http://www.codeware.cz/cze/servis/“> servis</a>.
Proč koupit právě dotykový systém CARiSMA? Odpověď je jednoduchá: CARiSMA patří mezi nejkvalitnější produkty svého druhu, vyniká velmi nízkou poruchovostí a to vše za bezkonkurenční cenu. Právě díky těmto vlastnostem si CARiSMA získala ocenění <a href=“http://www.avescan.cz/> AveScan</a>.
Www.codeware.cz







Kontakt:

Soňa Zvelebilová
marketing manager
sonazv@codeware.cz
www.codeware.cz
+420731179510


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 7. 9. 2011 13:13
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: CODEWARE (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.