Zahradní domky a chatky od Montplastu | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Zahradní domky a chatky od Montplastu


Zahradní domky a zahradní chatky jsou svým vzhledem a rozměrem považovány jako dominanta zahrady. Připravili jsme pro Vás krásné dřevěné zahradní domky a chatky, které Vaší zahradu zkrášlí. Pokud ovšem potřebujete zahradní domek nebo chatku spíše určený k uskladnění zahradního nářadí a zahradní techniky, i v tomto případě máme pro Vás řešení – zahradní domky na nářadí.

Zahradní domky na nářadí

Dřevěné zahradní domky na nářadí mají dobrý přístup, i pro větší zahradní techniku, které zaručují vždy dvoukřídlé dveře. Je jen na Vás jaký rozměr si vyberete.
Zahradní domky na nářadí jsme schopni dodat jako stavebnice nebo za poplatek jsme schopni zahradní domek smontovat na Vámi určeném místě.
Zahradní domky dodáváme na paletě obalené fólií. Tyto dřevěné domky mají obvodové stěny z palubek tloušťky 28 mm, spojené křížovým spojem (stejně jako srub). Střecha je sedlová z palubek tl. 19mm. Součástí dodávky je veškeré kování, spojovací materiál a montážní návod. Součástí dodávky zahradního domku je také základní střešní krytina – lepenka. Součástí stavebnice není podlaha, výplně oken a dveří a povrchová úprava dřevěných komponentů.

Zahradní houpačky z masivu

Nejen pro Vaše ratolesti, ale i pro Vaši relaxaci jsme schopni vyrobit zahradní houpačky všeho druhu. Zahradní houpačky jsou vyráběny z masivního materiálu (dřevo), který zaručí dlouhou životnost, pevnost a stabilitu. Pokud Vás nezaujme naše široká nabídka , neváhejte nás kontaktovat s Vaší představou.

Zahradní nábytek

Jako další z nabídky bychom rádi představili zahradní nábytek. Zahradní nábytek je vyráběn z masivního materiálu, který nejen, že dobře vypadá, ale hlavně je velmi pevný a stabilní. Zahradní nábytek můžeme dodat jak v surovém stavu připraveném k povrchovému ošetření (nátěru) nebo již povrchově upraven dle Vašeho výběru odstínu. Zahradní set nábytku obsahuje jeden stůl a dvě velké lavice.








Kontakt:

Miroslav Stříška
striska@skymedia.cz
http://www.skymedia.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 4. 9. 2011 11:29
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: SkyMedia (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.