Odpovědi, které jste hledali: Scientologie – základy myšlení | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Odpovědi, které jste hledali: Scientologie – základy myšlení


Tisíce let už člověk pátrá po skutečném smyslu života, přemítá o něm a spekuluje. V Scientologii ale bylo toto pátrání dokončeno – neboť toto tajemství bylo nyní odhaleno. Toto skutečně jsou ty hledané odpovědi, vycházející ze základních pravd – odpovědi, které jste hledali, odpovědi, které fungují.

Zlepšete svůj život pomocí knihy Scientologie – základy myšlení od amerického spisovatele L. Ron Hubbarda, která se snadno čte a předkládá základní pravdy o životě a myšlení. Žádná taková znalost nikdy dříve neexistovala a žádné podobné výsledky nebyly nikdy předtím tak dosažitelné jako ty, kterých bylo docíleno použitím těchto vědomostí.
Vybaven touto knihou samotnou může člověk zázračně zlepšovat zdraví, schopnosti a inteligenci lidí. Je o tom, jak funguje život. Je o tom, jak změnit muže, ženy a děti k lepšímu a dosáhnout větší osobní svobody.
Co napsali po přečtení knihy "Základy myšlení" čtenáři:
Dalo mi to nový pohled na život, na to, jak ho vnímat více jako hru, jak se dostat do role pozorovatele a být schopen řešit problémy na základě racionální úvahy bez negativních emocí a špatných pocitů. A potom celkově být v životě více v pohodě a větší příčinou. M.Ž
S touto knihou se nebudete jednoduše učit – objevíte tyto principy sami pro sebe. Protože toto je Scientologie – vědění o vás.








Kontakt:

Zuzana Leová
PR
z.leova@dianetika.cz
www.dianetika.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 31. 8. 2011 19:24
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: Dianetické centrum (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.