Internetový Projekt Super-Rádio.cz přichází s novou tváří | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Internetový Projekt Super-Rádio.cz přichází s novou tváří


Informační portál Super-Rádio.cz, monitorující aktuální dění v českém rozhlasovém éteru, spustil 28. 8. 2011 nové webové stránky. Zapracovalo se na zpřehlednění a zjednodušení obsahu, zmodernizování celkového vzhledu a v neposlední řadě byl zaktualizován obsah, především sekce Live Rádia. Online poslech všech analogových rádií v česku.

Za novým ztvárněním Super-Rádia stojí dvojice Renata Blažková a Eduard Štůla. "Moc mě těší, že jsme opět po několika letech nabrali sílu a pustili se do revitalizace našeho portálu. Velice tomu přispěla velice šikovná designerka Renata Blažková," říká Eduard Štůla, šéfredaktor a provozovatel portálu. Nový design není ale jedinou novinkou. Web dostal nové schéma i obsah. "Vytvořili jsme nové rozvržení webu. Pozornost jsme také věnovali aktualizaci obsahu," dodal Štůla.
Nové rozvržení by mělo zajistit lepší přehlednost na webu. „Místo dvou postranních pásů jsme využili jen jeden,“ komentuje rozvržení Renata Blažková. „Jsou v něm umístěny boxy s důležitými i zajímavými informacemi. Více místa tedy připadlo samotným novinkám,“ dodává Blažková.
Nejdůležitější aktualizaci prodělala sekce Rádia Live, konkrétně analogová rádia. Celá databáze byla znovu prověřena a všechny odkazy jsou nyní opět funkční. Internetová rádia čeká revize v nejbližší době.
Projekt Super-Rádia se od nynějška také více sblížil se sociálními sítěmi. Skrze síť Twitter je nyní možné sledovat live stream příspěvků, jak na samotném webu, tak i zde. Na webu jsou využívané také služby Facebooku. Konkrétně jsou použity pro systém komentování článků.
Jsou to další kroky k modernizaci a zlepšení celého webu. Díky celému rozvoji nadějného projektu, který již teď má svou tradici, můžeme dopřát našim čtenářům kvalitnější služby.
Renata Blažková
- redaktorka, designérka
- tel.: 723 151 787
- e-mail: blazkova.renata [at] super-radio.cz
Super-Rádio.cz & Radioweb.cz - nejrychlejší informace z éteru
- Informační portál monitorující aktuální dění v českém rozhlasovém éteru
- www.super-radio.cz
- www.twitter.com/SuperRadio_cz










Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 29. 8. 2011 9:29
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Super-Rádio.cz (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Internetový portál zabývající se tématikou rozhlasového vysílání.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.