SKUTEČNÝ MENTALISTA | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


SKUTEČNÝ MENTALISTA


Jak se ponořit do vlastního já (Deception with Keith Barry) Premiéra v sobotu 3. září ve 21:00 na Discovery Channel

Praha, 26. srpna 2011 – Zatímco v jedné komerční televizi běží kriminální seriál s mentalistou v hlavní roli, existuje živý a skutečný muž, který se tímto uměním proslavil po celém světě. Keith Barry rád prohlašuje, že se dokáže vloupat do vašeho podvědomí.

Mentalismus je druh kouzelnického umění, které využívá psychologických principů, hypnózy nebo sugesce k dosažení výsledků, jako je čtení myšlenek, předpověď volby diváka, jasnovidectví nebo ovládání mysli.

Keith Barry v této prozatím čtyřdílné sérii odhaluje, jak mohou obyčejní lidé lépe využít své schopnosti. A tentokrát nikoli na svém obvyklém jevišti v Las Vegas, ale ve skutečném světě, kde své kousky dosud předváděl jen ojediněle.

V prvním dílu se Barry nechal inspirovat studenou válkou a programy CIA zaměřené na ovládnutí mysli sovětských špionů. Sám se pokusí o davovou hypnózu, o naprogramování dovedností špióna u obyčejného člověka a dokonce o vychování spícího agenta. Jindy navštíví prodejce aut, který dokáže zákazníky donutit, aby zaplatili nejvyšší možnou cenu. Keith Barry naopak použije své techniky k tomu, aby u něj lidé ušetřili.

A vyzkouší i své schopnosti i na skutečné detektivní práci přímo na místech činu – jak se asi bude shodovat realita s hraným televizním seriálem? Nakonec pomůže dokonce s randěním – poradí, jak z pohybů těla přečíst myšlenky druhého člověka a díky tomu dopředu odhadnout své šance.

Keith Patrick Barry se narodil v říjnu 1976 v Irsku a s kouzelnickými triky začal ve svých 14 letech. Na televizních obrazovkách se poprvé objevil v roce 2003 v evropských pořadech, posléze měl svoji show na MTV, objevil se i v programu australské a novozélandské televize. A dokonce jsme ho mohli vidět jako herce v jednom dílu seriálu Kriminálka Miami.

První díl bude odvysílán 3. září ve 21:00 a premiéry dalších dílů můžete zhlédnout vždy v sobotu v tomto čase. Reprízy jsou na programu v den vysílání premiér v 1:40 hodin. Fotografie v tiskové kvalitě najdete na adrese http://press.discovery.com/emea/dsc/programs/deception-keith-barry/ (login: PRAM, heslo: 1234).




O společnosti Discovery Networks CEEMEA:
Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East & Africa (CEEMEA) je součástí společnosti Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), světové jedničky v produkci dokumentárně zábavných pořadů. Discovery Networks CEEMEA umožňuje lidem objevovat svět a uspokojit svoji zvídavost na 9 kanálech, mezi které patří Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science a Discovery HD Showcase, tak i prostřednictvím předních vzdělávacích produktů a služeb. Vysílá v 18 místních jazycích do 99 zemí třech kontinentů.

O Discovery Channel:
Discovery Channel přináší vysoce kvalitní dokumentární tvorbu, která informuje a baví diváky rozmanitostí a bohatstvím našeho světa. Program, který je šířen do 210 zemí světa, nabízí atraktivní kombinaci špičkové produkce a živé kinematografie napříč žánry, včetně vědy a techniky, dobrodružství, historie či pohledů za oponu na lidi, místa a organizace, které formují náš svět. Pro více informací navštivte www.discovery.com








Kontakt:

Marek Němec
Key Account Manager
marek.nemec@pram.cz
www.pram.cz
224913004


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 26. 8. 2011 11:55
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.