Tech Data odtajnila InTouch - nové webové stránky spustí 12. září | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tech Data odtajnila InTouch - nové webové stránky spustí 12. září


Praha, 25. 8. 2011 – Společnost Tech Data Distribution, přední český IT distributor, připravuje spuštění nových stránek. Klíčové změny a unikátní výhody nového webu postupně představila na adrese www.td-intouch.cz. O těchto výhodách a nových funkcích se můžete od 29. srpna dozvědět i z videa, které na tyto informativní stránky distributor umístil, aby svým zákazníkům co nejvíce usnadnil seznámení se s novinkami. Na nový web se zákazníci mohou těšit už 12. září 2011, kdy je plánováno oficiální zahájení provozu.

Stránky přinášejí celou řadu nových a často unikátních funkcí, které nabídne Tech Data jako jediný český IT distributor.

Nově budou moci zákazníci využívat možnosti změny již zadané objednávky, jedinečného intuitivního vyhledávání, rychlého vytvoření nabídky či nejlepších popisů a porovnání produktů včetně kompletních informací dodávaných společností C-NET.

Zákazníci určitě ocení funkci pro on-line rezervace zboží či rychlost objednání zboží a to do pouhých tří kliknutí. Nový web přinese resellerům i celou řadu konfigurátorů, které jim usnadní orientaci v produktech a ulehčí jejich objednávání.

Nový web nabídne také možnost nákupu zboží za speciální ceny v relacích domluvených přímo výrobcem (HP, IBM a další).

„Stránky spustíme 12. září. Našim obchodním partnerům však dáváme možnost volby, kdy se rozhodnou přejít. Chvíli budou obě platformy fungovat paralelně, teprve poté staré stránky vypneme,“ říká Petr Pavlíček, ředitel pro obchod a marketing společnosti Tech Data.









Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.



O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.
O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 24,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2011. Více informací najdete na: www.techdata.com








Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 8. 2011 16:07
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.