Společnost FAIR-BIO-CAJE.CZ prodává na farmářském trhu | Tiskovky.info

Společnost FAIR-BIO-CAJE.CZ prodává na farmářském trhu

Společnost FAIR-BIO-CAJE.CZ se rozhodla kromě svého internetového prodeje, využít i možnosti nabízet výrobky anglického výrobce Clipper Teas na farmářských trzích. Jedním z hlavních důvodů je šance seznámit návštěvníky trhu blíže se značkou Clipper Teas, která není v České Republice příliš rozšířená, ačkoliv na trhu ve Velké Británii je velice známá a zavedená.

Za zmínku rozhodně stojí, že Clipper patří mezi první výrobce čaje, kteří začali prodávat produkty s certifikací Fairtrade. Kromě ochranné známky Fairtrade, vlastní káva, čaje i čokoláda i certifikaci Bio (Organic). Na základě těchto certifikátů je spotřebitelům zaručeno, že výrobky splňují stanovené sociální, ekologické a ekonomické požadavky spravedlivého obchodu, a tak spotřebitelé mají navíc i jistotu, že při výrobě nedošlo ke zneužití dětské práce, a že byly dodrženy přísné předpisy ohledně kvality produktu a daného pracovního prostředí.

Pokud se chcete sami přesvědčit o kvalitě těchto výrobků, doporučujeme Vám navštívit farmářské trhy na Zličíně, které se konají každou sobotu. Zde Vám bude k dispozici Clipper tým i se svými ochutnávkami. Video z tohoto trhu je k dispozici na YouTube: http://www.youtube.com/user/czclipper.

Pro aktuální informace o účasti na trzích a různých akcích sledujte stránky na Facebooku: http://www.facebook.com/FairBioCaje a měsíčník Kliprovník na webových stránkách: http://www.fair-bio-caje.cz/newsletter/.

Vydáno: 24. 8. 2011 16:15
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Fair-bio-caje.cz (ověřený zdroj [?])
Společnosti FAIR-BIO-CAJE.CZ je internetovým prodejcem a distributorem čajů, kávy a čokolády anglické značky Clipper Teas, která jako jedna z mála značek vlastní certifikaci Fairtrade a Bio (Soil Association Certification Ltd.).