ABC security - nový web | Tiskovky.info

ABC security - nový web

Nový informační a prodejní web týkající se oblasti elektro-slaboproudých systémů www.abcsecurity.cz spustila Kamila Dvořáková-Bezpečnostní technologie. Portál je e-shopem a katalogem produktů, jehož hlavním cílem je poskytnout zákazníkům informace o nabízených produktech v oboru elektronického zabezpečení objektů a kamerových systémů.

Uživatelé tak mohou na těchto webových stránkách nalézt veškeré aktuální informace týkající se nových technologií drátového (Prosys) i bezdrátového zabezpečení(Agility, Wisdom) od firem RISCO group, analogových i dig. a IP kamer Panasonic, Merit Lilin vč. záznamových zařízení atp. Součástí e-shopu je také nabídka zdrojů, audio-video modulátorů, GSM komunikátorů.

www.abcsecurity.cz jsou stránky, které nabízejí kromě dodávky produktů i jejich instalaci, kompletní návrh, záruční i pozáruční servis a v neposlední řadě technickou podporu, která je u nás na rozdíl od jiných e-shopů naprostou samozřejmostí. Tým pracovníků má mnohaleté zkušenosti v oboru a každoročně se znovu školí v nových technologiích.

KamilaDvořáková -Bezpečnostní technologie -se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Ač jsme jako firma na trhu poměrně noví, náš tým má mnohaletou praxi v oboru od montáží, přes cenové nabídky až po celkové zpracování výběrového řízení v oblasti EZS, CCTV, domácích telefonů i strukturované kabeláže. Naší doménou je kvalitní technická podpora, kterou naši technici poskytují samozřejmě po telefonu i v místě instalace. Oproti jiným pouze „e-shopovým“ firmám jsme schopni Vás srozumitelně zasvětit do problému a i po telefonu Vám poradit. Podrobně provedeme zákazníka problematikou zabezpečení jeho objektu(rodinné domy, byty, kanceláře, obchodní prostory atd. ), koncepcí kamerového systému nebo domácího telefonu od samého počátku. Navrhneme vhodné řešení, srozumitelně vysvětlíme funkčnost systému, dodáme, nainstalujeme a následně zaškolíme jeho obsluhu.

Kamila Dvořáková
kamprorady@centrum.cz
www.abcsecurity.cz
605190315

Vydáno: 23. 8. 2011 19:13
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Kamila Dvořáková-Bezpečnostní technologie (NEověřený zdroj [?])
Firma se zabývá činností v oboru elektro-slaboproud. Provedeme zákazníka problematikou zabezpečení jeho objektu(rodinné domy, byty, kanceláře, obchodní prostory atd. )od samého počátku. Návrh vhodného řešení elektronického zabezpečení i průmyslového kamerového systému, podrobné vysvětlení funkčnosti, dodávka i instalace a následné zaškolení. Dále firma nabízí prodej samostatných komponentů i celých systémů pro malé a střední aplikace a školení začínajících elektromontérů. Působí v Praze a středních Čechách a dále v Libereckém kraji. E-shop pro oblast celé ČR.