Zlatá podkova má své letošní vítěze | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Zlatá podkova má své letošní vítěze


Vítězem finále seriálu jezdeckých závodů Zlatá podkova, které se o víkendu konalo v Humpolci, je Petr Myška s koněm Sandrik. Nejlepším jezdcem v soutěži dvojspřeží je Jaroslav Kohout z Jezdeckého klubu Denisa Bratronice. Na Zlatou podkovu se o víkendu sjely tisíce diváků z celé České republiky, aby fandily nejlepším jezdcům letošního roku. Celkem se třídenního turnaje zúčastnilo dvacet tři vozatajců a devadesát devět sedlových koní.

„Program letošní Zlaté podkovy byl opravdu napínavý až do poslední části, tedy do nedělních skokových zkoušek. Právě skoky zamíchaly v některých soutěžích výrazně pořadí.
Na druhém místě soutěže Zlatá podkova se umístil Lubomír Vrtek s koněm Dallas a třetí místo obsadila Andrea Lesáková s koněm Seržant,“ sděluje organizátor Jiří Klubal.
V soutěži Stříbrná podkova se na první příčce umístil jezdec Pavel Vaněk. Bronzovou podkovu v kategorii pro jezdce ve věku 17 – 18 let vyhrála Dominika Moudrá a v kategorii jezdců ve věku 14 – 16 let vyhrál Antonín Vrtek.
„Hezké počasí a skvělé jezdecké výkony a také tradice Zlaté podkovy přilákala do Humpolce tisíce lidí. Jsem rád, že zájem o jezdecký sport je stále velký, což dokazují sami návštěvníci. Musím také ocenit práci všech spoluorganizátorů a také sponzorů, protože bez toho by Zlatá podkovat nebyla tak úspěšná,“ říká Jiří Klubal.
Pořadatelem soutěže je obecně prospěšná společnost Soutěže podkovy o.p.s., jejímiž zakladateli jsou Město Humpolec, místní Školní statek, Česká zemědělská akademie a Jezdecký klub Humpolec. Zlatá podkova patří k tradičním akcím v kraji Vysočina, na kterou se sjíždějí nejen milovníci koní z celé republiky.

Výsledkové listiny všech soutěží naleznete zde: www.zlatapodkova.cz








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 22. 8. 2011 11:47
Kategorie: Sport
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.