Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. zvyšuje výkonnost svých zaměstnanců | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. zvyšuje výkonnost svých zaměstnanců


Brno, 16. 8. 2011

Ve snaze maximalizovat svou efektivitu a zvýšit výkonnost svých zaměstnanců se vedení Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. rozhodlo pro implementaci řešení pro efektivní řízení úkolů (tzv. task management) s názvem TaskManager od brněnské společnosti IT Park, s.r.o.

Mgr. Tomáš Kraus, výkonný ředitel Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. k zefektivnění řízení úkolů pomocí programu TaskManager uvádí: „Vedení naší akciové společnosti se rozhodlo využít veškeré výhody efektivního řízení úkolů pomocí programu TaskManager ve variantě SAAS, která je z pohledu náklad a přínosu ekonomicky nejvýhodnější. Není totiž nutné zajišťovat vlastní serverové vybavení a jeho správu, které jsou finančně značně náročné. Tyto úkoly na sebe v rámci poskytování služby za velmi příznivou cenu přebírá společnost IT Park, s.r.o.“

Také marketingový manažer společnosti IT Park, s.r.o., Michal Kubín, si spolupráci s ústeckým dopravním podnikem pochvaluje: „Spoluprací s Dopravním podnikem města Ústí nad Labem a.s. jsme nadšeni. Jsme rádi, že se v některých českých dopravních podnicích najdou prozíraví manažeři, kteří se snaží chovat maximálně ekonomicky a zvyšovat efektivitu svých lidí a svěřené společnosti jako celku. Věříme, že tohoto skvělého příkladu budou následovat další dopravní podniky a že jejich počet v portfoliu našich spokojených zákazníků bude narůstat. Současná poptávka po našem řešení efektivního řízení úkolů tomu nasvědčuje.“

Vedení Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. zároveň využilo možnosti zkrátit dobu zaučení svých zaměstnanců pro práci s programem TaskManager na co možná nejkratší tím, že se rozhodlo využít finančně výhodné školení uživatelů a administrátorů. Díky tomu si všichni zainteresovaní zaměstnanci akciové společnosti osvojili všechny funkce důležité pro jejich efektivní práci s programem TaskManager během několika málo hodin.







Kontakt:

Michal Kubín
Marketing Manager
marketing@itpark.cz
www.itpark.cz
739 054 292


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 19. 8. 2011 10:03
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: IT Park, s r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Mladá IT společnost z Brna, která se zabývá vývojem aplikací na míru a zároveň vyvíjí vlastní komerční aplikace, z nichž nejznámější jsou TaskManager – řešení pro efektivní task management, Securino – řešení pro bezpečné zálohování dat a AdvaGen – advokátní agenda.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.