Nalaďte se po ránu pozitivně se stylovými radiobudíky Philips | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Nalaďte se po ránu pozitivně se stylovými radiobudíky Philips


Těžko by se hledal někdo, kdo si užívá vstávání. Proč si ho ale nezpestřit a nenaladit se pozitivně hned po ránu? Nové radiobudíky Philips nejen že dobře vypadají, ale zároveň přináší spoustu funkcí, které vám zpříjemní den od první minuty, kdy otevřete oči.

Vyjádřete svoji náladu barvami
Vyjádřete svůj smysl pro styl elegantním budíkem Philips AJ5000, který kromě netradičního vzhledu nabízí řadu dalších vychytávek. Po zapojení automaticky nastaví správný čas a pomocí mnohabarevných světel vyjádří vaši náladu. Barva a osvětlení mohou ovlivnit vaše pocity. Jedna kombinace vás může posílit, jiná uklidňuje. Barevná světla jsou také nepopiratelně atraktivní a mohou oživit libovolnou místnost. Tento radiobudík je vybaven vícebarevnými náladovými světly, která umí vytvořit více jak 32 000 barevných tónů, ze kterých si můžete vybrat ten, který právě odpovídá vaší náladě nebo doplňkům vaší domácnosti.
Začněte každý den co nejlépe probuzením dle svého gusta. Poslechněte si svoji oblíbenou hudbu, která přechází z nenápadně tichého na přiměřeně hlasitý zvuk, pro příjemné probuzení. Audiosystém Philips přichází se dvěma časy buzení. Nastaví tak buzení pro vás i buzení pro vašeho partnera. Dostanete ho za cenu 990 Kč.
Elegantní probuzení
Elegantní radiobudík Philips AJ7000 je vyroben z hliníku a skla, díky čemuž nejen velmi dobře vypadá, ale je také pevný a odolný. Displeji s nastavitelným jasem dominuje digitální ručičkový ciferník a pro vaše pohodlí se čas zobrazuje ve spodní části také prostřednictvím číslovek. Aby se vám nemohlo stát, že zaspíte, když vypadne elektrický proud, je tento budík vybaven záložním zdrojem napájení.
Budík je vybaven digitálním tunerem s předvolbami. To znamená, že stačí naladit vaší oblíbenou stanici a stisknutím tlačítka ji uložit do paměti, abyste ji při každém zapnutí nemuseli znovu hledat. Pro příjemnější vstávání si můžete nastavit možnost jemného buzení s postupným zesilováním. Ti, kteří mají se vstáváním velký problém, si mohou nastavit libovolný počet opakování buzení. Pokud chcete při hudbě i usínat, není nic jednoduššího než si nastavit časovač. Budík AJ7000 pořídíte za 1490 Kč.
Nechte se probouzet zvuky přírody
Radiobudík Philips AJ7010 je vyroben na míru pro moderního člověka, který je během celého dne obklopen hlukem a šumem velkoměsta. Prostřednictvím přednastavených zvuků přírody, jako například deště, vln oceánu, ale i celé řady dalších relaxačních skladeb se ráno můžete příjemně naladit a díky časovači můžete také usínat obklopeni přírodou.
Radiobudík AJ7010 je vybaven meteostanicí, a tak už ráno nebudete muset přemýšlet o tom, jak se obléct, aby vám nebylo přes den horko, nebo zima. Zobrazení pokojové teploty je samozřejmostí. Vše je ukryté v moderním hávu z hliníku a skla. Pro vaše maximální pohodlí si můžete nastavit hned několik časů buzení, a to nejen pro vás a vašeho partnera, ale i pro všední dny a víkend. I tento model má záložní napájení pro případ výpadku proudu či digitální tuner s automatickým laděním. K dostání je za cenu 1990 Kč.
Zelenější každý den
Philips myslí na ochranu životního prostředí, a proto představil stylový radiobudík s označením AJ3570 vyrobený z pravého bambusu a recyklovaných plastů. Budík navíc vyniká minimální spotřebou energie, a proto je šetrný nejen k přírodě, ale i k vaší kapse. K úspoře energie a vašemu komfortu přispívá také světelný senzor, který automaticky upravuje jas displeje podle intenzity světla v místnosti. V noci vás proto nebude budit příliš silné světlo z displeje a zároveň budete šetřit energii.
Samozřejmou součástí budíku je digitální tuner s předvolbami nebo záložní napájení. Každý večer můžete usínat při své oblíbené hudbě, která se automaticky vypne po čase, který si sami určíte. Ráno vás kromě pocitu, že s radiobudíkem Philips šetříte životní prostředí, probudí jemné, postupně zesilující vyzvánění, které může partnera budit v jinou dobu než vás. Tento model dostanete za cenu 1290 Kč.
Pro více informací kontaktujte:

Martina Kuncová
Trade Marketing Manager
Philips Česká republika
Tel.: 233 099 102
e-mail: martina.kuncova@philips.com
www.philips.cz

Tomáš Kubík
Account Executive
Fleishman-Hillard
Tel.: 234 669 520
e-mail: kubik@fleishman.com

O společnosti Royal Philips Electronics
Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společností zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí inovací. Jako vedoucí společnost v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky propojuje Philips technologie a design s cílem vytvářet produkty, které vychází z potřeb spotřebitelů a jsou v souladu s filosofií firmy „Sense and Simplicity“. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips přibližně 120 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. Obrat společnosti 22,3 miliard EUR v roce 2010 řadí společnost jako vedoucí firmu v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporné osvětlovací techniky a výrobků souvisejících s moderním životním stylem a pohodlím spotřebitelů. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.mediacee-philips.com nebo www.philips.com/newscenter.








Kontakt:

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 11. 8. 2011 14:09
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Philips (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.