Tradiční Poděbradské vinobraní v září již po jedenácté v lázeňském hotelu Bellevue – Tlapák | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tradiční Poděbradské vinobraní v září již po jedenácté v lázeňském hotelu Bellevue – Tlapák


Poděbrady, 5. 8. 2011 – Lázeňský hotel Bellevue – Tlapák v Poděbradech chystá v pátek 23. září 2011 již 11. ročník Poděbradského vinobraní, při kterém se každoročně schází znalci a milovníci vín. Při této příležitosti připravil hotel také speciální víkendový pobyt pro všechny, kteří mají rádi dobrá vína a lázeňskou pohodu.

Poděbradské vinobraní je tradiční společenskou událostí, která snoubí atmosféru lázeňského místa a oslav kvalitních vín. Kongresové prostory hotelu se opět naplní příznivci vín z řad laické i odborné veřejnosti, sommeliéry a vinaři, kteří budou prezentovat a nabízet k ochutnávce výběr nejpodařenějších domácích i zahraničních vín; to vše za stylového folklorního doprovodu Varmužovy cimbálové muziky. Chybět nebude ani burčák, bohatý raut s nabídkou gurmánských specialit a soutěž o ceny.

„Spojení lázeňského ducha našeho hotelu a tradičního moravského vinobraní je dle hodnocení našich hostů nevšedním zážitkem. Hosté po příchodu obdrží sklenky, se kterými procházejí jednotlivé salonky, a průběžně celý večer koštují. Dobré víno a hotel Bellevue – Tlapák k sobě jednoduše patří, a to nejen během vinobraní – již léta pečuje o výběr kvalitních vín pro naše hosty hotelový sommelier a dlouhodobě se snažíme budovat nadstandardní vztahy s vinaři,“ přibližuje myšlenku Poděbradského vinobraní ředitel hotelu Daniel Müller.

V rámci speciálního víkendového pobytu v termínu 23. – 25. 9. 2011 si hosté po pátečním bujarém vinobraní odpočinou při příjemných relaxačních procedurách – uhličité koupeli v minerální vodě Poděbradka, na vodním masážním lůžku hydrojet a v bazénu s protiproudem. Samostatné vstupenky na vinobraní budou v předprodeji na hotelové recepci od poloviny srpna za 250 Kč.








Kontakt:

Ing. Veronika Součková
Marketingový specialista
marketing@bellevue.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 8. 2011 14:30
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Hotel Bellevue - Tlapák (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Hotel Bellevue - Tlapák v Poděbradech je čtyřhvězdičkový lázeňský komplex s vlastním balneorehabilitačním centrem a širokou nabídkou doplňkových služeb. Díky skvělé poloze přímo na kolonádě uprostřed lázeňského parku poskytuje svým hostům pohodlí a jedinečnou lázeňskou atmosféru. Hotel nabízí jak tradiční léčebnou péči při dlouhodobých pobytech, tak i odpočinek a relaxaci při kratších wellness pobytech.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.