Pořiďte si domů kachlová kamna | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Pořiďte si domů kachlová kamna


Ať je váš byt v moderním nebo klasickém stylu, jistě se v něm najde koutek, kde by se krásně vyjímala vkusná a stylová kachlová kamna.

Ať je váš byt v moderním nebo klasickém stylu, jistě se v něm najde koutek, kde by se krásně vyjímala vkusná a stylová kachlová kamna. Naprostá samozřejmost v příbytcích našich babiček rozhodně nevyšla z módy a získává si oblibu napříč generacemi. Dnes jsou opět kachlová kamna velmi poptávaným zbožím pro české domácnosti.
Zkuste si pro ně najít ve vašem bytě ideální umístění, nejlépe v blízkosti komínového průduchu, protože to je to jediné, bez čeho se při stavbě kachlových kamen neobejdete.
Našli jste průduch, ale máte v téže místnosti koberec? Nechte si od nás do okolí kamen, či rovnou do celé místnosti, udělat novou dlažbu. Dlažba interiérů neklade žádné meze. Už dávno se nejedná pouze o obyčejné kachličky či klasický mramor. Dnes je možný povrch kachliček velmi různorodý, stylový a snaží se uspokojit co možná nejširší spektrum zákazníků.
Kontaktujte nás a změňte podobu vašeho domu či bytu díky kamnům a dlažbě. V naší nabídce naleznete mnoho variant těchto produktů.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 3. 8. 2011 13:52
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: MODEL-INTERIER, s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.