Krize nás nezastaví - GM700 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Krize nás nezastaví - GM700


Nenápadné, ale vytrvalé úsilí společnosti Wecan o dobytí evropského trhu s čelními nakladači dospělo s příchodem nově vyvinutého sedmistovkového modelu do své druhé fáze.

Tento nakladač, první svého druhu, ve více jak padesátileté historii značky, byl v souladu s filozofií společnosti Wecan navržen s důrazem na vysoký a současně kultivovaný výkon. Zpočátku bude k dispozici s oblíbeným motorem A498BPG - 45KW, následně pak i v provedení Perkins - 47 KW.

Nový čelní nakladač hraje v evropské strategii společnosti Wecan jednu z klíčových rolí. Nakladače Wecan se od svého uvedení na evropský trh, před více jak pěti lety, dočkaly nadšených ohlasů od zákazníků. V současné době je v prodeji pět modelových řad – GM nakladačů, GM 650, GM700, GM750, GM950, GM1605. Na 8 trzích bylo prodáno přes 2000 nakladačů Wecan, a to přesto, že se vstup značky na evropský trh odehrál v době nejhorší globální recese za několik desetiletí.

V roce 2010 bude představen šestý model, GM 800.

Úspěch prodeje značky Wecan v Evropě, v době všeobecné finanční nejistoty, jasně ukázal přitažlivost těchto nakladačů a to i pro náročné zákazníky. Do podvědomí zákazníků jsme se zapsali jako levná a výkonná značka, a to zejména díky špičkovému a mnohokrát oceněnému hydraulickému systému Bosch Rexroth , který pohání většinu našich modelů. Od začátku nám však bylo jasné, že Wecan musí v Evropě nabídnout také ucelenou řadu výkonných nakladačů, a to zejména z důrazem na nízkou cenu a velmi vysokou kvalitu.







Kontakt:

Karel Pileček
obchodní oddělení
obchod@zemi.cz
www.zemi.cz
602 404 119


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 7. 7. 2011 15:27
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: ZEMI stavební stroje s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Prodej a servis na smykové nakladače, kloubové nakladače, minirypadla Kubota, pásová rypadla, vysokozdvižné vozíky, teleskopické manipulátory, rypadlonakladače Terex, Fermec i přídavné zařízení.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.