Tajemný Egypt v Teplicích přinesl zábavu i poučení | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tajemný Egypt v Teplicích přinesl zábavu i poučení


Výstava Tajemný Egypt v obchodním centru Olympia Teplice, kde mohli návštěvníci zhlédnout krásy Egypta, byla zakončena vyhlášením vítězů „egyptské“ soutěže.

V rámci soutěže pro děti z Ústeckého regionu se měly školní třídy vyfotit ve stylu starého Egypta. Jakým způsobem si se zadáním poradí, bylo jen na jejich fantazii. Děti se tak mohly opravdu vyřádit; nalíčit se a ustrojit jako faraóni či staroegyptští bohové a fotografie následně byly hodnoceny návštěvníky internetových stránek obchodního centra Olympia Teplice.

Výstava byla pro předškolní i školní děti příležitostí k pobavení a zároveň k nabytí dějepisných vědomostí. Jako bonus byl pro ně totiž v obchodním centru Olympia Teplice připraven průvodcovský výklad. Návštěvníci mohli zhlédnout například faraonovu hrobku, egyptský chrám se sfingami a sochami faraona Ramesse II či mumifikační komoru.









Kontakt:

Lucie Kittlová
DTZ
lucie.kittlova@dtz.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 4. 7. 2011 14:37
Kategorie: Zábava
Název zdroje: CA IMMO (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
O společnosti CA IMMO
Společnost CA IMMO byla založena v roce 1987. Investuje do komerčních nemovitostí (speciálně kancelářských budov) v Rakousku, Německu a střední a východní Evropě. Akvizicí společnosti Europolis získala společnost aktiva v hodnotě cca 1,5 miliardy eur. Majetek spravovaný společností CA IMMO činí od začátku roku 2011 více než 5 miliard eur, z toho aktiva ve východní, střední a jihovýchodní Evropě a Německu představují cca 40 %. Portfolio skupiny v České republice zahrnuje 230 000 m2 pronajímatelné plochy v celkové hodnotě cca 440 milionů eur a to včetně pražských kancelářských budov Kavčí Hory Office Park, Technopark, Danube House, Nile House, a Amazon Court, tří obchodních center (Olympia Mladá Boleslav, Olympia Teplice, OC Šestka), dvou hotelů a anglické mezinárodní školy. CA IMMO je kótovaná na vídeňské burze od roku 1988 a v současné době je obchodovatelných 83 % jejích akcií.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.