Neoprenové obaly Sweex: Maximální ochrana pro iPady, netbooky a tablety | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Neoprenové obaly Sweex: Maximální ochrana pro iPady, netbooky a tablety


Delft/Brno, 1. července 2011 – Díky novým ochranným obalům od společnosti Sweex se už nemusíte bát vzít svůj iPad, netbook nebo tablet (až do 10“) kamkoli s sebou. Série v současnosti obsahuje tři modely Sweex SA130, SA132 a SA133. Všechny jsou už k dispozici na trhu.

Jelikož jsou nové modely ochranných obalů Sweex vyrobené z neoprenu, poskytují skvělou ochranu nejen před vlhkostí, ale i před poškrábáním citlivých povrchů tabletů anebo před odřeninami způsobenými pádem netbooku na zem.

Uzavíratelné ochranné obaly Sweex SA130 a SA132 jsou dostupné v několika barevných kombinacích. Jsou oboustranné, takže můžete jednotlivé barvy střídat. Kombinace jsou: černá-šedá a červená-šedá. Model Sweex SA133 využívá uzavírání na zip a je vybavený přihrádkou na další příslušenství.

Na všechny tyto produkty je poskytovaná standardní dvouletá záruka. Po registraci produktu online můžete tuto záruku prodloužit o dalších deset let. Více informací na Sweex.com/12yearwarranty.
Obrázky a ceny
The Sweex Neoprene Sleeve Red / Grey 10’’ (SA130) získáte za 365 Kč.

The Sweex Neoprene Sleeve Black / Grey 10’’ (SA132) je dostupný za 365 Kč.

The Sweex Neoprene Sleeve Black 10’’ (SA133) můžete mít též za 365 Kč.




Společnost Sweex byla založena v roce 1978 v nizozemském Delftu. V současnosti je výrobcem life-stylové elektroniky a IT doplňků a její sortiment zahrnuje množství výrobků z oblasti internetového a datového připojení, zvukové a vizuální techniky, počítačového příslušenství či doplňků. V portfoliu společnosti naleznete například MP4 přehrávače, elektronické čtečky knih, webkamery, sluchátka, reproduktory, datové adaptéry nebo pouzdra na notebooky. Aktivity společnosti Sweex začínají postupně zahrnovat celou Evropu a její výrobky jsou nyní k dostání například i v Arabských emirátech. Na většinu produktů Sweex se vztahuje standardní dvouletá záruka, která však může být po registraci prodloužena o dalších 10 let. Distributorem produktů Sweex v České republice jsou AT Computers a ABS Data, na Slovensku vedle těchto dvou ještě společnost Agem. Více informací o společnosti Sweex naleznete na www.sweex.com.







Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 7. 2011 10:34
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.