Boskovická nemocnice otevírá moderní kantýnu pro zaměstnance i pacienty | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Boskovická nemocnice otevírá moderní kantýnu pro zaměstnance i pacienty


Boskovice – V pátek 1. července otevírá boskovická nemocnice ve svém areálu novou moderní kantýnu, která bude poskytovat kvalitní stravovací a relaxační servis pro zaměstnance nemocnice a také pacienty a veřejnost.

„Chceme poskytovat komfortní servis našim zaměstnancům i pacientům. Proto nově otevíráme moderní kantýnu podle zahraničních vzorů, kde bude široká nabídka občerstvení, příjemné posezení a klidné místo na jídlo,“ sděluje jednatel boskovické nemocnice Rostislav Verner. V nově otevřené kantýně budou dvě plazmové televize, dětský koutek a také bezdrátové připojení k internetu.
Součástí servisu nově otevřené kantýnu bude dopékané pečivo, biovýrobky, zdravá strava a také kvalitně servírovaná káva, která se s chutí a kvalitou přípravy nedá srovnat s kávou z automatu. „Je to další krok modernizaci našich služeb,“ říká ředitel Verner.
Provozní doba kantýny bude každý den od 7.00 do 16.00 a v sobotu od 13.00 do 16.00. V nabídce bude také základní sortiment drogerie a dárková balení čokolád a drobných dárků, které zde mohou návštěvy zakoupit a přinést pacientům jako pozornost.









Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 30. 6. 2011 6:45
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.