Kamion Godservice, trezor pro vaše zásilky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kamion Godservice, trezor pro vaše zásilky


Letecká či lodní doprava ve vás nevzbuzuje důvěru? Raději zůstáváte pevně nohama na zemi? Mezinárodní doprava je hlavní náplní podnikání firmy Goldservice, která zajišťuje kamionovou dopravu pomocí kvalitních vozů od předních světových výrobců.

Letecká či lodní doprava ve vás nevzbuzuje důvěru? Raději zůstáváte pevně nohama na zemi? Mezinárodní doprava je hlavní náplní podnikání firmy Goldservice, která zajišťuje kamionovou dopravu pomocí kvalitních vozů od předních světových výrobců. Jelikož používáme vlastní, precizně seřízené kamiony, riziko poškození a časové ztráty se minimalizují.
Veškeré kamiony pro mezinárodní dopravu jsou vybaveny mobilními telefony, satelitními navigacemi, pojištěním z odpovědnosti, havarijním pojištěním i pojištěním úmluvy CMR.
U nás je profesionální mezinárodní přeprava zajištěna týmem zkušených, ostřílených řidičů. Všichni prošli různými typy náročných podmínek a vypjatých situací, které skvěle zvládli. Navštivte naše stránky, kde se dozvíte více a přesvědčte se sami.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 28. 6. 2011 9:00
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Goldservice (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.