Znovu do lavic - učitelé technických škol na semináři IQ Industry | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Znovu do lavic - učitelé technických škol na semináři IQ Industry


V pátek 24.června si roli studentů na odborném semináři IQ Industry ve WITTE Automotive v Nejdku znovu vyzkoušely dvě desítky středoškolských pedagogů. Rozšiřovali si svoje poznatky z oboru kvality a seznámili se s její praktickou aplikací v automobilovém průmyslu. Jako pozorovatelé byli přítomni také studenti SPŠ Ostrov.

„IQ Industry je pro naši firmu plynulým přechodem z projektu IQ Auto, v rámci kterého jsme si již odborné semináře pro vyučující středních technických škol odzkoušeli v letech 2006-2008. V tomto projektu jsme uspěli s akreditací tří vzdělávacích modulů zaměřených na kvalitu, zkušebnu a logistiku, obory, které pro WITTE Automotive stejně jako ostatní strojírenské firmy jsou a budou stěžejní,“ říká Ing. Milan Kohout, vedoucí personálního týmu.

Pátečního semináře se zúčastnili pedagogové SPŠ Ostrov, SOŠ a SOU Nejdek a ISŠ Cheb. Zájem v prvních dvou školách byl velký, protože v hrubých rysech znají učitelé moderní procesy a technologie partnerské firmy z exkurzí. Novinky z oblasti kvality v detailu, které mohou od nového školního roku předávat ve výuce studentům technických oborů, jim prezentovali za WITTE Automotive v Nejdku specialisté systému jakosti Ing. Radka Janátová a Norbert Malý a specialista procesního inženýringu Petr Straka.

V projektu INOVACE - KVALIFIKACE PROFESNÍ PŘÍPRAVY, IQ Industry – registrační číslo: CZ .1.07/1.3.00/14.0038 realizuje WITTE Automotive v Nejdku také desetidenní odborné stáže, které v předchozím pololetí absolvovali Ing. Lešková, vyučující SPŠ Ostrov, a Ing. Zatloukal, učitel odborné přípravy SOŠ a SOU Nejdek








Kontakt:

Martina Poštová
martina.postova@witte-automotive.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 27. 6. 2011 10:31
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: WITTE Nejdek, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
WITTE Automotive v Nejdku je předním českým výrobcem zamykacích systémů a klik pro automobilový průmysl.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.