Kolekce šperků Zingopi pro léto 2011 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kolekce šperků Zingopi pro léto 2011


Podlehněte kouzlu šperků značky Zingopi, můžete si vybírat z celé škály skvostů unikátního designu nebo si nechat zhotovit malé umělecké dílo. Dominantní a výrazné šperky jsou v nadcházející sezóně nepostradatelné. Zapomeňte na usedlost a nudu. Současný trend se nese v mladistvém a okázalejším stylu.


Nápadné šperky, které dominují této sezóně, zvýrazní outfit a podtrhnou vaší osobitost. Toužíte po rafinovaném doplňku, který dovede váš styl k dokonalosti? Dáváte-li přednost originálním kouskům, které nebudou zdobit nikoho jiného, pak navštivte království šperkařky Zdeny Zingopi. Neobyčejné šperky nabízí již více než deset let. Její díla si oblíbily mnohé známé osobnosti. Zdena Zingopi věří, že moderní žena má nosit šperky, které zaujmou a podtrhnou její image. Pro letní kolekci proto připravila spoustu výjimečných náhrdelníků, náramků, náušnic i prstenů nejrůznějších stylů.

Dominují velké a bohaté náhrdelníky nebo dlouhé šňůry korálů zdobené přívěsky. Jestli milujete náramky, tuto sezónu si je můžete užít dosyta. Ideální je vrstvení různých druhů. Vybírat můžete i ty ověšené nejrůznějšími přívěsky. Čím víc toho na nich visí, tím lépe. Barevné škále dominuje bílá, modrá a kombinace pastelových odstínů. Šperky jsou zhotoveny především z křišťálů Swarovski, říčních i mořských perel nebo polodrahokamů jako akvamaríny či onyx. Častá je kombinace se stříbrem, chirurgickou ocelí nebo s kůží.

Perly
Elegantní ženskost a poezie šperků je umocněná matnou krásou perel. Od počátku lidské historie se mořské perly považují za vzácný, neobvyklý a krásný šperk. Podle starých bájí přinášejí štěstí, lásku i úspěch tomu, kdo je jejich majitelem. Nadčasová elegance perlových šperků je vhodná k nerůznějšímu typu oblečení. Perlové náhrdelníky milovala kupříkladu Jacqueline Kennedyová, nedala na ně dopustit ani monacká kněžna Grace či princezna Diana. Jejich jednoduchost a prostá krása sluší každé ženě. V kolekci Zingopi naleznete perly říční i mořské nejrůznějších barev, od bílé se stopou barvy růžové k hnědé, nebo až černé.

Akvamarín
Akvamarín je jedním z nejoblíbenějších drahých kamenů. Je to odrůda berylu, jehož modrá, modrozelená, někdy dokonce až modrožlutá barva připomíná barvu moře. Od barvy akvamarínu pochází také jeho název: aqua marina = mořská voda. Nejkvalitnější akvamarín je průsvitný.

Onyx
Onyx je označován za kámen přinášející štěstí, a to zejména v lásce. Uzemňuje psychiku člověka. Dodává zdravé sebevědomí, a tím člověka zbavuje problémů. Onyx byl odedávna ceněn jako materiál pro výrobu ozdob, prstenů a korálů. Díky svým různobarevným vrstvám byl oblíben zejména pro výrobu kamejí. Byl známý už v antickém Římě. Zvláštní oblibě se také těšil ve starém Egyptě, kde byl barven, aby se zlepšila nebo změnila jeho barva.

Šperky Zingopi nyní zakoupíte v novém obchodě v Maislově ulici v Praze 1.


Kontakty:
Zdena Zingopi
Maislova 1, Praha 1
tel.: 721 350 177

Pro novináře:
MediaReport, s.r.o.
Terezie Kaslová
E: kaslova@mediareport.cz
T: +420 603 551 372








Kontakt:

Anna Fibichová
asistentka
fibichova@mediareport.cz
mediareport.cz
736 488 741
222 940 014


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 23. 6. 2011 17:14
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: MediaReport s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PR agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.