ZlatéStránky.cz nabídnou nový web a mobilní aplikace milovníkům nočního života | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


ZlatéStránky.cz nabídnou nový web a mobilní aplikace milovníkům nočního života


ZlatéStránky.cz představují novou webovou stránku s názvem NočníStránky.cz, která svým zaměřením cílí na mladé obyvatele velkých měst v České republice se zájmem o noční život. Kromě tanečních klubů nebo barů zde uživatelé najdou informace o sezónních volnočasových nabídkách, stravovacích zařízeních, nebo taxislužbách. Služba je k dispozici také jako aplikace pro iPhone a telefony se systémem Android.

„Vytvořením NočníchStránek.cz vychází ZlatéStránky.cz vstříc potřebám mladší generace, která má ráda zábavu a noční život. Tipy na program ve volném čase, restaurace nebo dopravní možnosti najdou uživatelé na jednom místě a ušetří tak při jejich vyhledávání spoustu času,“ říká Luboš Čipera, viceprezident společnosti Mediatel pro strategický rozvoj. „NočníStránky.cz zároveň představují zajímavou možnost pro inzerenty, jak oslovit svoji cílovou skupinu. Díky provázanosti se ZlatýmiStránkami.cz je možné dosáhnout zajímavých synergických efektů,“ dodává.

NočníStránky.cz byly vytvořeny tak, aby zaujaly mladou generaci. Tomu odpovídá jejich atraktivní design, kterému dominuje pozadí s motivem nočního města. Tipy na trávení volného času ve večerních a nočních hodinách jsou členěny do několika přehledných kategorií zahrnující možnosti stravování, pití, kulturních akcí, tanečních a zábavních podniků, ale i klubů pro dospělé. U každé z příslušných kategorií se uživatelům zobrazí zajímavé nabídky inzerentů, které jsou pravidelně obměňovány tak, aby byla zachována vysoká atraktivita stránek. K té rovněž přispívají i vtipná tematická videa.

NočníStránky.cz nejsou samostatnou mikrostránkou. Jedná se o novou sekci v rámci ZlatýchStránek.cz. Uživatelé se na NočníStránky.cz mohou dostat přímo zadáním adresy www.nocnistranky.cz, nebo prostřednictvím odkazu z homepage na ZlatýchStránkách.cz. Provázanost se ZlatýmiStránkami.cz poskytuje uživatelům možnost vyhledávání ve ZlatýchStrákách.cz a nabízí využití i oblíbené funkce jako například 3D návštěvy.

Tipy na trávení volného času ve večerních a nočních hodinách mohou uživatelé NočníchStránek.cz vyhledávat prozatím v Praze, Brně, Českých Budějovicích a v Ostravě. V nejbližších týdnech je plánováno rozšíření na všechna krajská města v České republice. Uživatelé, kteří plánují letní dovolenou strávit na Slovensku, pak zcela jistě uvítají možnosti využít slovenskou verzi webu na adrese www.nocnestranky.sk.

Uživatelé iPhonů a chytrých telefonů s operačním systémem Android jistě ocení aplikace Noční stránky, Kde jíst a pít, nebo nedávno představenou aplikaci Chci taxi, které jsou k k dispozici zdarma. Aplikace Noční stránky obsahem odpovídá NočnímStránkám.cz, aplikace Kde jíst a pít je zaměřena pouze na restaurace, kavárny, čajovny, či bary. Aplikace Chci taxi podle polohy uživatele vyhledá nejbližší taxislužby v okolí a umožní uživateli vůz vybrané společnosti rovnou objednat. Příslušné aplikace je možné zdarma stáhnout na iTunes a Android marketu.

Více informací o mobilních Zlatých stránkách a nových aplikacích najdete na http://mobilni.zlatestranky.cz .


ZlatéStránky.cz nabízí široké portfolio marketingových nástrojů pro efektivní podporu podnikání. Poskytují unikátní mix komunikačních kanálů, mezi něž patří online platforma www.zlatestranky.cz s řadou jedinečných funkcí – vyhledávání v okruhu, porovnávání záznamů, 3D návštěvy či video prezentace, tištěné Zlaté stránky a m.zlatestranky.cz dostupné pro uživatele mobilního internetu. ZlatéStránky.cz v lednu 2010 jako první na českém trhu představily vlastní aplikaci Augmented reality, za kterou získaly ocenění za inovaci v Internet Effectiveness Awards 2010. Provozovatel ZlatýchStránek.cz, společnost Mediatel, dále poskytuje profesionální služby v oblasti internetového marketingu a tvorby a správy webových firemních prezentací v rámci služby Internet123.









Kontakt:

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 17. 6. 2011 11:51
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Mediatel (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.