Philips 221P3LPYES: elegantní monitor s PowerSensorem pro profesionály | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Philips 221P3LPYES: elegantní monitor s PowerSensorem pro profesionály


Brno, 15. 6. 2011 - Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic uvádí na trh nový monitor od společnosti Philips. Model 221P3LPYES je určen všem profesionálům, kteří kladou na monitor maximální nároky. Potěší však také všechny, kteří mají rádi nízké účty za elektřinu a ochranu životního prostředí.

 Inteligentní technologie PowerSensor šetří až 80 procent nákladů
 Nastavení výšky o 130 mm pro ideální polohu při sezení
 DisplayPort přenáší digitální signály jedním kabelem

Monitor 221P3LPYES je vybaven unikátní technologií společnosti Philips – PowerSensor – která automaticky zjišťuje přítomnost uživatele před monitorem. Ve chvíli, kdy se na monitoru nepracuje, automaticky sníží spotřebu. Díky tomu je možné ušetřit až 80 procent všech nákladů na elektrickou energii.
Nový model pečlivě dodržuje i další ekologické standardy. Certifikace EPEAT Gold zaručuje minimální uhlíkovou stopu, displej neobsahuje rtuť a vypínač ZeroWatt garantuje nulový příkon elektrické energie ve chvíli, kdy je monitor zcela vypnutý.
Ergonomický design monitoru zaručuje všem uživatelům dokonalý komfort při práci nebo sledování videí či hraní her. Nastavení výšky o 130 mm a možnost otáčení obrazovky o 90 stupňů a inteligentní systém kabeláže přizpůsobí monitor každému přání.
Monitor je vybaven reproduktory, DisplayPortem a USB hubem se 4 porty pro snadné připojení.

Technické parametry:
Typ LCD panelu TFT-LCD
Optimální rozlišení 1920 x 1080 při 60 Hz
Úhlopříčka 21,5“
Formát obrazu 16:9
Odezva 5 ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Hmotnost: 5,64 kg
Doporučená min. EU cena 3700 Kč bez DPH



O MMD
MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.
Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.
Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.







Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 6. 2011 10:43
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.